Gerber survivalmes LMF II Infantry - Zwart

Gerber survivalmes LMF II Infantry - Zwart

€ 159,95
Inclusief belasting
Referentie: CO-000159GerberLMF

Dit Gerber LMF II Infantry Black mes heeft eigenlijk geen omschrijving nodig. Dit wel zo bekende mes is de opvolger van de LMF het ultieme survival mes!

Niet op voorraad


  • Door onze jarenlange outdoor expertise uitgezocht voor jou voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding Door onze jarenlange outdoor expertise uitgezocht voor jou voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding
  • Maandag tot vrijdag voor 22:00 en op zondag voor 21:00 besteld, volgende dag geleverd Maandag tot vrijdag voor 22:00 en op zondag voor 21:00 besteld, volgende dag geleverd
  • Gratis verzenden - Gratis retourneren (binnen 30 dagen) - Bij vragen altijd snel antwoord! Gratis verzenden - Gratis retourneren (binnen 30 dagen) - Bij vragen altijd snel antwoord!

De Gerber LMF II Infantry Black is voorzien van een 4.84 roestvrijstalen mes. Aan de achterzijde zit een vlak gedeelte wat te gebruiken is als hamer of voor het breken van glas. Daarnaast is het mes deels voorzien van kartels waarmee je makkelijk door riemen en touwen kunt snijden.

Het handvat is zo gemaakt dat het voorzien is van een aantal gaten waarmee je het mes makkelijk op een stok kan bevestigen. Hiermee creeer je een speer.

De schede is voorzien van een geïntegreerde doortrekslijper. Door middel van de meegeleverde banden kan de schede makkelijk op je arm, riem, been of jas worden bevestigd.

CO-000159GerberLMF

Specifieke referenties

Misschien vind je dit ook leuk