Rugzak met waterzak

CheapOutdoor heeft het beste aanbod in rugzakken met waterzak voor tijdens het sporten. Met een hydropack is het mogelijk om zonder onderbreking van het sporten jouw vocht weer aan te vullen. Daarom is een waterrugzak vooral handig tijdens het wandelen, fietsen, hiken, trekking of backpacken.

Rugzak met waterzak

Actieve filters:

Wat is een hydropack?

Een hydration pack, afgekort hydropack, is simpelweg een rugzak met een ingebouwde waterzak. Deze waterzak dient als handig alternatief voor een bidon. De rugzak met waterreservoir meer capaciteit heeft voor jouw drinken. Een waterzak rugzak is daarom heel handig wanneer je langer dan drie uur sport en tussendoor geen tijd hebt om een bidon bij te vullen.

Waarom kiezen voor een rugzak met waterzak

Of je nou een lange wandeling maakt of je gaat hardlopen, het is belangrijk om goed gehydrateerd te blijven. Een waterrugzak biedt hier de ideale oplossing voor omdat je je activiteiten niet hoeft te onderbreken om gehydrateerd te blijven. Ook biedt een hydropack een goede oplossing omdat je niet meerdere flessen water mee hoeft te nemen, het water zit namelijk allemaal in de waterzak die in de rugzak zit. Daarnaast hoef je tijdens je activiteiten niet te stoppen, je kunt gemakkelijk tijdens het sporten water drinken. Je kunt er voor kiezen om een drink systeem aan te schaffen die je in je eigen rugzak stopt, daarnaast biedt CheapOutdoor een groot aanbod aan rugzakken met geïntegreerde waterzak, deze bieden het meeste draagcomfort.

Water rugzak: meer dan een waterreservoir

Een rugzak inclusief waterzak is natuurlijk ook handig voor het meenemen van andere benodigdheden. De handige opbergvakjes in de de rugzak bieden namelijk plek voor wat te eten zoals een reep of banaan, pleisters voor een klein ongelukje of elektronische apparatuur. Een hydration pack is multifunctioneel en mag daarom zeker niet ontbreken bij jouw sportoutfit.