Regenjas dames

Bij CheapOutdoor koop je de beste dames regenjas die je tegen de regen beschermt. Geen ouderwetse regenjas dames meer maar een moderne regenjas voor dames waar iedereen in gezien wil worden. De dames regenjas is voorzien van de nieuwste technologieën om de jas waterdicht te krijgen.

Regenjas dames

Actieve filters:

Wat is een dames regenjas?

De regenjas dames is gewoon een modern jack of jas die waterdicht is en je tegen de regen beschermt. Tegenwoordig in mooie kleuren en pasvormen die niet meer aandoen alsof je er niet in gezien wilt worden.

Regenjas dames: lekker droog blijven in de regen

De nieuwe dames regenjassen zijn voorzien van de nieuwste technologieën om te zorgen dat de regenjas waterafstotend en waterbestendig is.

Bij outdoor activiteiten kan een regenjas dames eigenlijk niet ontbreken. Er zijn speciale compacte dames regenjassen op de markt die geleverd worden in een compact zakje waardoor ze gemakkelijk in je tas mee te nemen zijn. Je kunt hiermee dus altijd een regenjas dames bij je dragen.

Zowel de dames jassen als ook de heren jassen hebben een mooi design zodat je er gewoon altijd goed uitziet. Voor elk moment is er een outdoor jas, een donzen jas voor als het kouder is of een softshell voor in de zomermaanden.

Bij regenkleding dames en ook bij tenten wordt de waterdichtheid gemeten in de hoeveelheid water die de stof aan kan, dit wordt uitgedrukt in een aantal mm waterkolom. Hoe hoger de waarde des te meer waterdruk de regenjas kan weerstaan. Een goede waterkolom voor een regenjas zit rond de 5000 mm of hoger, deze dames regenjassen kan je dagelijks gebruiken.