Optimalisatie

Categorieën opnieuw indelen voor betere vindbaarheid

0 reacties
11918 views

Vorige maand hebben we bij een mooi media bedrijf een gesprek gehad over onze website. Een van de dingen die zij aankaarten was dat we geen SEA (Search Engine Advertising) vriendelijke categorieën gebruikten. Ze bedoelden dat wij bijvoorbeeld een categorie hadden met eten en drinken waaronder wij het campingbestek hadden geplaatst en bijvoorbeeld een survivalbord. En dan denk je van als iemand op onze site komt kan hij daar prima zijn spullen vinden toch….maar hij moet natuurlijk wel eerst op je site komen. En dan zoek je als klant zijnde niet naar eten en drinken…..

Eindelijk klaar!

0 reacties
14634 views

Het einde van de lange tunnel (wij hebben in de vakantie de langste van Europa gehad a 25 km) kwam eindelijk in zicht. Een grote optimalisatie klus hebben wij weer achter de rug. De afgelopen paar maanden is onze focus vooral geweest op het aanpassen van de foto’s. Zoals reeds in een eerdere blog aangegeven was dit een klus waar we steeds tegenaan zaten te hikken.

Optimalisatie teksten en beeldmateriaal

0 reacties
14100 views

De afgelopen weken (en komende weken) zijn wij druk bezig geweest met het aanvullen van onze teksten bij de artikelen. Daarnaast hebben wij er ook voor gekozen de foto’s welke er nu bij staan te vervangen voor grotere foto’s en hier en daar een video toegevoegd aan de productinformatie.