Lijst met producten op merk Mactronic

Mactronic: zaklampen voor iedereen

Het Poolse Mactronic is ooit gestart in de jaren 80. Het bedrijf produceerde en verkocht zaklampen. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste Europese fabrikanten voor hoogwaardige verlichtingsapparatuur voor zowel professionals als sportliefhebbers, outdoormensen etc. Mactronic ontwikkeld innovatieve producten van premium kwaliteit die perfect afgestemd zijn op de verschillende behoeften.

Mactronic: zaklampen en hoofdlampen

Mactronic levert al sinds 30 jaar hoogwaardige verlichtingsapparatuur voor professionals zoals wetshandhavers, militairen en eerste hulp verleners en voor de 'amateurs' zoals fietsers, sporters, hikers en andere mensen die ook in het donker hun pad willen kunnen vinden.

Het bedrijf levert innovatieve producten van premium kwaliteit die perfect zijn afgestemd op de verschillende behoeften. Inmiddels bestaat de collectie van Mactronic uit meet dan 500 modellen waarbij veel zaklampen de eigen industriële ontwerpen van het bedrijf zijn.

250.000 zaklampen per jaar; Mactronic

Het ontwerpteam binnen Mactronic is een van de belangrijkste afdelingen binnen het bedrijf. Zij proberen elk nieuwe model zaklamp of geavanceeerd verlichtingssysteem zo goed mogelijk bij de behoeften van de gebruikers te laten aansluiten. Daarnaast zijn zij ook verantwoordelijk voor het ontwikkelen van gepatenteerde technologische oplossingen. Mactronic verkoopt elk jaar meer dan 250.000 zaklampen in vele landen.