Opbergcapsule

Bij CheapOutdoor vind je het beste assortiment opbergcapsules. Een opbergcapsule houdt kleine belangrijke spullen droog als je lekker buiten activiteiten aan het ondernemen bent. Een kleine compacte opberger die waterdicht is door een rubberen ring.

Opbergcapsule

Er zijn geen producten in deze categorie

Zoek wat je zoekt

Wat is een opbergcapsule?

Een opbergcapsule is een kleine metalen koker waar je klein spul in kan opbergen. Doordat bij het schroefdraad van de opbergcapsule een rubberen ring is gemonteerd blijft alles in de opbergcapsule droog. Deze opbergcapsules zijn erg handig voor op het water.

Opbergcapsule: kleine belangrijke spullen droog bewaren

De opbergcapsules zijn leverbaar in 3 verschillende maten, S, M en L. Even afhankelijk hoeveel kleine spulletjes je hebt om op te bergen kies je één van de drie maten opbergcapsules. Ook zijn ze verkrijgbaar in meerdere kleuren, dus als je met meerdere mensen op stap gaat kan je voor iedereen een aparte kleur nemen.

Doordat de buitenzijde van de capsules van aluminium is kunnen ze goed tegen een stootje. De rubberen ring zorgt ervoor dat de twee losse delen waterdicht blijven door het dichtschroeven. Met de keyring kun je de opbergcapsule overal ophangen of aan hangen zodat je hem onderweg niet kwijt raakt.