Mummy slaapzak

Bij CheapOutdoor koop je de beste slaapzak voor jouw trip. Maar hoe weet je welke slaapzak geschikt is voor jouw trip? De mummy slaapzak behoort tot één van de slaapzakken uit ons assortiment. Alle mummy slaapzakken worden geleverd met een compressiezak om de mummy slaapzak in op te bergen.

Mummy slaapzak

Actieve filters:

Wat is een mummy slaapzak?

Een mummyslaapzak heeft een andere pasvorm dan de standaard slaapzak. Doordat de mummieslaapzak een pasvorm van het menselijk lichaam heeft sluit de slaapzak goed aan op het lichaam. Hierdoor is er minder overtollige ruimte die opgewarmd moet worden. De mummy slaapzak isoleert beter dan een dekenmodel en kunnen in temperatuur ook wel geschikt zijn tot -40 °C. 

Mummy slaapzak: overal warm en goed slapen

Een mummyslaapzak zorgt voor een goede nachtrust. Door de pasvorm van de mummieslaapzak in combinatie met de capuchon die je lekker over je hoofd kan trekken houden deze slaapzakken je heerlijk warm onder alle weersomstandigheden. Bij het aanschaffen van een mummieslaapzak moet je altijd opletten voor welke seizoenen de slaapzak geschikt is. Een 2-seizoens mummy slaapzak is veelal voor in de winter te koud om buiten goed te kunnen slapen.