Blog - wat is er nieuw?

Wandelen in corona tijd

0 reacties
279 views

Afgelopen weekend zijn wij met de kinderen een rondje gaan fietsen en ondertussen een paar geocaches pakken in en rond Woerden. En ja het viel echt op, de plekken waar wij vaak te vinden zijn, de open grasvelden met wandelpaden, de mooie wandelgebieden, parken en zelfs op veel fietspaden overal kwam je ze tegen: “wandelaars”.

Fastpacking: hardlopen en wandelen met een backpack

0 reacties
198 views

Naast de bekende termen van backpacken, hiken en trailrunnen heb je nu een nieuwe versie die vanuit Amerika is komen overwaaien. Een combinatie tussen trailrunning, trekking en backpacken. Ook wel het “huwelijk tussen trailrunning en lichtgewicht kamperen” genoemd.

Hoe gaaf is dit: “Lifestraw weer terug in het assortiment”

0 reacties
341 views

Eigenlijk al vanaf het begin van het bestaan van CheapOutdoor leveren wij de waterfilters van Lifestraw. Zeker ook met in het achterhoofd dat je bij elke aankoop een kind voor een jaar helpt aan schoon drinkwater.

2020 Wat een jaar!

0 reacties
280 views

Een jaar waarin bij een ieder de focus lag op onze gezondheid, op omzien naar elkaar, maar toch afstand houden. Wat was het soms lastig en wat is het dat nog steeds!

Review: Een week met de Snug Bud

0 reacties
347 views

Nou ja, eerder 2 ; ) De Snug Buds arriveerden precies op tijd. Als je met ijskoude handen achter de laptop zit en de bezorger belt aan en je weet dat hij nieuwe items komt brengen die je op dat moment heel graag zou willen gebruiken, dan is de verleiding maar moeilijk te weerstaan om er niet ééntje direct uit de verpakking te halen en in gebruik te nemen.

Highlander nieuwe regenjassen Kerrera en een mooie midlayer Hirta

0 reacties
651 views

Afgelopen week hebben wij weer nieuwe voorraad van Highlander binnen gekregen met twee nieuwe items die we graag met jullie willen delen. De nieuwe Kerrera regenjassen voor zowel dames en heren en de midlayer Hirta in zowel een gave blauwe kleur als een tactische versie in leger groen.

Interview CheapOutdoor door eWarehousing

0 reacties
501 views

Lees hier het interview wat wij hebben gegeven bij eWarehousing. Erg leuk om terug te kijken naar de start van CheapOutdoor en onze samenwerking met eWarehousing; hoe het begon en dat het voor meer rust en vrijheden heeft gezorgd bij ons thuis.

Brütting mooie nieuwe hoge wandelschoen, de Tasman

0 reacties
566 views

Toen we met Brütting zijn begonnen hadden we deze schoen al op het oog. Een B/C wandelschoen voor een prijs van rond de € 100,-. Wij hebben zelf al diverse malen nieuwe wandelschoenen gekocht en lopen ook vaak op dit type schoenen omdat je hiermee bij een riviertje of klein watertje prima door kan lopen en niet bang hoeft te zijn voor natte voeten. Let wel op dat het water niet hoger komt dan boven de rand van je schoenen, want dan ga je niet voorkomen dat je natte voeten gaat krijgen.

Nieuwe website CheapOutdoor online

0 reacties
430 views

En ja eindelijk kunnen we jullie laten zien waar we al maanden (zeg maar bijna 1,5 jaar) al mee bezig zijn in de voorbereiding. We moesten onze oude omgeving verlaten en voor een nieuwere versie kiezen om te zorgen dat alles ook in een veilig omgeving zou draaien. En dat we ondersteuning hebben en updates voor veiligheidsissues.

Nieuw topmerk in de winkel: Sir Joseph

0 reacties
443 views

Deze kwam tussendoor en ondanks de corona perikelen van het niet op reis mogen wilden we dit merk niet laten schieten. Een donzen slaapzak is toch wel echt top of the bill als je een nieuwe slaapzak nodig hebt, zeker ook het lage gewicht spreekt ons als backpacker erg aan.