Blog - wat is er nieuw?

Extremities handschoenen, nieuw in ons assortiment – Innovatieve bescherming voor je handen

0 reacties
65 views

Ok, ok ik weet het we zijn al bijna weer buiten het seizoen, maar ja we kunnen het niet laten. Nieuwe mooie merken trekken altijd onze aandacht. Zo ook Extremities die we op een presenteerblaadje aangereikt kregen. En ja dan ben je aan het einde van het seizoen, maar een eerste startorder kunnen we altijd maken.

Op avontuur naar Noorwegen – CheapOutdoor met de LandRover Defender

0 reacties
198 views

Ook de zomer komt steeds dichterbij en omdat wij met de kinderen nog altijd aan de zomervakantie vast zitten was het ook weer tijd om hierover na te denken.

Het ultieme stappenplan voor het voorbereiden van een trektocht of hike

0 reacties
214 views

Een trektocht of hike is de perfecte manier om even te ontsnappen aan het drukke leven en van de dagelijkse sleur en even te genieten van de prachtige omgeving. Een goeie voorbereiding is belangrijk om te zorgen dat je avontuur goed verloopt.

Verken de Schotse Wildernis: Ga wandelen in het Cairngorms National Park

0 reacties
160 views

Het Cairngorms National Park, gelegen in het hart van de Schotse Hooglanden, is een adembenemend landschap van uitgestrekte valleien, ruige bergen en glinsterende lochs. Het is een paradijs voor wandelaars, met een uitgestrekt netwerk van paden en routes, (die lang niet allemaal even goed staan aangeduid), die je door enkele van de meest spectaculaire landschappen van Groot-Brittannië leiden.

Maak kennis met Footgel Extreme Cold: de ultieme oplossing voor koude voeten!

0 reacties
171 views

Als het gaat om het comfort van onze voeten, is er niets vervelender dan koude tenen en voeten, vooral tijdens de wintermaanden. Footgel heeft hier heel goed op ingespeeld. Iedereen is wel bekend met inlegzolen voor diverse sporten of buitenactiviteiten. Footgel heeft met zijn versie Extreme Cold een inlegzool ontworpen die je beschermt tegen de kou.

Nieuwe collectie van Lifestraw: Innovatieve waterfiltratie voor avonturiers

0 reacties
169 views

Afgelopen week hebben we de nieuwe waterflessen en gravity filters van Lifestraw binnen gekregen. We doen al vele jaren veel filters, waterflessen en waterzakken met filters van Lifestraw verkopen dus waren wel erg benieuwd naar de nieuwe designs van de flessen.

Sir Joseph nieuwe slaapzakken binnen en aanvulling voorraad

0 reacties
1273 views

Afgelopen week kregen we de order binnen van SirJoseph die we vorig jaar al hadden besteld.

Backpacken met minimale middelen: het avontuur van licht reizen

0 reacties
1409 views

Backpacken met minimale middelen vraagt om een slimme planning, efficiëntie en een open geest om het avontuur aan te gaan. Of je nu door de bergen trekt, door prachtige steden zwerft of jezelf onderdompelt in de rijke natuur, hier volgen enkele tips voor een succesvolle minimalistische backpackreis:

Husky nieuwe slaapmatten – aparte vormen – en een tweepersoons slaapmat

0 reacties
1237 views

Lekker slapen is heel belangrijk, zeker ook als je je in de natuur bevindt en aan het genieten bent van het buitenleven. Het inmiddels wel bekende merk Husky weet dit ook en heeft met hun nieuwste collectie slaapmatten de lat nog weer een stukje hoger gelegd. Met hun innovatieve ontwerpen en geavanceerde technologieën bieden de Flary, Finy, Fromy (voor 2 personen!) en Fumy jou een ongeëvenaarde slaapervaring tijdens je reis.

Fietsen in de winter? Ga je nu wel of niet?

0 reacties
1434 views

Sommige mensen zullen er niet zo één twee drie aan denken, maar ook in de winter kun je lekker naar buiten om op je (race)fiets te stappen en een rondje te trappen. Ook voor de winter zijn er erg geschikte producten om je warm te houden tijdens je ritje. Geloof mij, ik heb het zelf ondervonden.