Blog - wat is er nieuw?

Highlander nieuwe regenjassen Kerrera en een mooie midlayer Hirta

0 reacties
113 views

Afgelopen week hebben wij weer nieuwe voorraad van Highlander binnen gekregen met twee nieuwe items die we graag met jullie willen delen. De nieuwe Kerrera regenjassen voor zowel dames en heren en de midlayer Hirta in zowel een gave blauwe kleur als een tactische versie in leger groen.

Interview CheapOutdoor door eWarehousing

0 reacties
95 views

Lees hier het interview wat wij hebben gegeven bij eWarehousing. Erg leuk om terug te kijken naar de start van CheapOutdoor en onze samenwerking met eWarehousing; hoe het begon en dat het voor meer rust en vrijheden heeft gezorgd bij ons thuis.

Brütting mooie nieuwe hoge wandelschoen, de Tasman

0 reacties
258 views

Toen we met Brütting zijn begonnen hadden we deze schoen al op het oog. Een B/C wandelschoen voor een prijs van rond de € 100,-. Wij hebben zelf al diverse malen nieuwe wandelschoenen gekocht en lopen ook vaak op dit type schoenen omdat je hiermee bij een riviertje of klein watertje prima door kan lopen en niet bang hoeft te zijn voor natte voeten. Let wel op dat het water niet hoger komt dan boven de rand van je schoenen, want dan ga je niet voorkomen dat je natte voeten gaat krijgen.

Nieuwe website CheapOutdoor online

0 reacties
204 views

En ja eindelijk kunnen we jullie laten zien waar we al maanden (zeg maar bijna 1,5 jaar) al mee bezig zijn in de voorbereiding. We moesten onze oude omgeving verlaten en voor een nieuwere versie kiezen om te zorgen dat alles ook in een veilig omgeving zou draaien. En dat we ondersteuning hebben en updates voor veiligheidsissues.

Nieuw topmerk in de winkel: Sir Joseph

0 reacties
195 views

Deze kwam tussendoor en ondanks de corona perikelen van het niet op reis mogen wilden we dit merk niet laten schieten. Een donzen slaapzak is toch wel echt top of the bill als je een nieuwe slaapzak nodig hebt, zeker ook het lage gewicht spreekt ons als backpacker erg aan.

Loefller wintercollectie 2020 binnen!

0 reacties
138 views

En ja die is ook weer binnen, je moet al vroeg een collectie uitzoeken voor een jaar of half jaar verder, wij hadden vaak alleen maar directe leveringen, maar deze keer hebben we vast wat nieuwe collectie op voororder geplaatst.

Eindelijk is hij in huis de Highlander Munro wandelbroek!

0 reacties
699 views

Ons laatste bezoek aan Friedrichshafen bij de Outdoorbeurs hadden we hem gezien en waren we er al enthousiast over, de wandelbroek van Highlander in de materialen waar wij dit soort broeken graag in dragen met de juiste verdeling 92% nylon met 8% elastaan. 

Because we Carry slaapzakken aktie

0 reacties
688 views

Ineens hadden we ’s avonds heel veel slaapzakken die verkocht werden, in sommige bestellingen wel 8 of 6 tegelijk. 

De wintercollectie van Ivanhoe is binnen

0 reacties
680 views

Ja, met de temperaturen van afgelopen paar weken zal je er nog wel niet over nagedacht hebben, maar wij wel want met een aantal mutsen, sjaals en handwarmers in je handen met een temperatuur van rond de 25 graden moet je wel aan koude omstandigheden gaan denken.

Compleet assortiment slaapzakken van Husky online

0 reacties
604 views

Naast de hoofdlampen hebben we afgelopen tijd hard gewerkt om zoveel mogelijk slaapzakken online te zetten van het merk Husky. Wij hebben veel klanten die zeer tevreden zijn over deze slaapzakken en wij vinden het ook altijd een feestje om deze slaapzakken te leveren en weer een klant een heerlijke nachtrust te geven in een mooie nieuwe omgeving.