Blog - wat is er nieuw?

Frendo het merk voor wandel, trekking en bivak weer terug op voorraad

0 reacties
203 views

In de afgelopen jaren hebben we veel merken langs zien komen en sommige ook zien gaan. Er zijn merken waar je minder moeite mee hebt als ze gaan, maar bij andere is het even balen als je goeie verkopen hebt bij het merk. Zo ook bij Frendo, de rugzakken en wandelstokken die zij leveren zijn van een goeie kwaliteit en hebben wij in het verleden veel van verkocht.

Nieuwe zomercollecties druppelen binnen – Loeffler en Ivanhoe of Sweden

0 reacties
183 views

Komende periode hebben wij weer de nieuwe collecties voor de zomer die binnen gaan komen. Blijft ook na al die jaren nog steeds leuk om de collecties die je vorig jaar hebt uitgezocht nu binnen te zien komen.

Footgel – “Walk – Feel – Live” gel-inlegzolen nu in de shop

0 reacties
282 views

Afgelopen week een nieuw merk in de webshop gelegd en natuurlijk weer eerst zelf even mogen kijken en dit keer ook ruiken. Bij het openen van de doos kwamen alle lekkere luchtjes ons al tegemoet. Een mooie aanvulling in ons assortiment die je kan helpen om nog meer plezier te hebben en te genieten van alles wat je op je reis meemaakt, of gewoon voor dagelijks gebruik zonder de klachten van veel lopen of wandelen.

Paklijst wandelvakantie, wat heb je allemaal nodig?

0 reacties
363 views

Nu corona voorbij is en steeds meer mensen kiezen om erop uit te trekken is het leuk om te zien dat ook steeds meer mensen gaan kamperen en een wandelvakantie kiezen. Lekker genieten van het buitenleven en de prachtige natuur die wij als mensen in veel grote steden bijna niet meer kennen. Maar wat als je voor het eerst op pad gaat, wat moet je dan allemaal meenemen als je een echte wandelvakantie gaat doen?

Samen slapen op een slaapmat: De Hannah Double 5.0

0 reacties
368 views

Wie kent het niet, je bent samen met je partner op een heerlijke wandelvakantie en ’s avonds lig je gezellig in je tentje. Maar allebei op een aparte mat, dus even gezellig bij elkaar liggen zonder dat een van de twee op de grond naast zijn mat ligt is er niet bij.

Laat de zomer maar komen, wij zijn er klaar voor! Loefler en Ivanhoe zomercollecties binnen.

0 reacties
340 views

Heerlijk als je in de eerste maanden van het jaar weer de nieuwe zomercollecties binnen krijgt. Dan krijg je weer dat gevoel van heerlijke zomeravonden, lekker in het zonnetje genieten. Heerlijk fietsen in de omgeving, ’s avonds de BBQ aan met vrienden etc.

Welke slaapmat pas bij jou? En wat betekenen de R-waardes?

0 reacties
511 views

En toen kregen we (alweer) nieuwe spullen binnen. Daar zijn we natuurlijk zelf debet aan, want ja, we bestellen al die spullen zelf. Toch is het elke keer weer een soort verrassing als we de dozen die binnenkomen openen. We zijn ook gewoon nieuwsgierig hoe de spullen die we voor ogen hebben er in het echt uit zien. Zo kregen we deze week onder andere nieuwe slaapmatten binnen. De vorige keer stonden we al verbaasd over slaapmatten die je op kunt bergen ter grootte van een regenpak en zo licht als een veertje. Dit keer kregen we een iets groter pakketje binnen. Een kleine 4 kilo aan slaapmat, maar dan heb je wel een extra grote, in de breedte dan wel te verstaan. Een 2-persoons zelf opblazende slaapmat van het merk Hannah. Het gamma aan slaapmatten wordt met het seizoen groter. En zo hopen we voor elk wat wils in huis te hebben.

Alles gaat weer open na corona, dus dat betekent weer mooie plaatsen bezoeken!

0 reacties
832 views

Toen ik hoorde dat alles weer open ging, dacht ik gelijk weer aan de mooie landen en plekken die we kunnen gaan bezoeken. Net zoals jij waarschijnlijk. Natuurlijk wil je een goede start maken, hierbij kan ik je wel helpen.

Wandel jij graag, maar heb je steeds last van blaren? Dan is deze Merino Anti-Druk wol iets voor jou!

0 reacties
863 views

Merino Anti-Druk wol is ervoor om drukplekken en blaren te voorkomen. Je pakt een stukje van de wol en stopt het bijvoorbeeld tussen je tenen. Als je dan je schoenen aan trekt heb je nergens meer last van.

Extra brede staapzak van SirJoseph de Tonka

0 reacties
855 views

Afgelopen week weer nieuwe artikelen van SirJoseph binnen gekregen, waaronder de dekenmodel slaapzak de Tonka. Dit is een slaapzak die extra breed is, wel 1 meter breed als hij dicht zit. Dus als je graag lekker ruim slaapt en niet strak in een slaapzak witl liggen zoals in een mummyslaapzak is dit echt de perfecte slaapzak voor je.