Blog - wat is er nieuw?

Toe aan een nieuw paar schoenen - Dragontail nieuw vs oud

0 reacties
47 views

Tja, ik loop echt dagelijks op mijn Garmont Dragontail LT WMS schoenen…door weer en wind, door bossen en zandvlaktes, door polders en modderpoelen en dus ook gewoon dagelijks over straat, mijn schoenen lopen er fantastisch doorheen, maar ja na bijna 2 jaar was het “helaas” tijd om een nieuw paar schoenen uit te zoeken. Niet dat ze niet meer voldoen, maar ik heb ergens een snee aan de zijkant van de zool opgelopen en aan de binnenzijde bij de hiel is een stukje stof los gelaten door het vele aan en uit trekken. Ze lopen nog prima, functioneren nog goed, maar soms wil het oog ook weer wat nieuws.

De nieuwe wintercollectie 21/22 van Loeffler met fietskleding is binnen!

0 reacties
237 views

Na onze vakantie stond de eerste doos al klaar te wachten op ons. En in de eerste week erna volgde nog een deel van de nieuwe wintercollectie van Loeffler. Altijd weer leuk om als één van de eersten de nieuwe collectie in het echt te mogen bewonderen. En zeker als je zelf fietsliefhebber bent zie je meteen nieuwe kleding die je zelf ook wel weer wil dragen. Maar eerst moet er gewerkt worden want al onze klanten willen ook graag de nieuwe collectie zien.

Onze tocht richting de Noordpoolcirkel – Deel 2

0 reacties
189 views

Op dag 6 zaten we al redelijk hoog in Zweden. Naast het feit dat we wisten dat het lastig zou zijn om de Noordkaap te halen zonder allemaal gedoe hadden we toch nog de hoop dat te kunnen doen. Maar toen bleek dat het bovenste deel van Zweden rood was voor Noorwegen. En vanwege alle regels en testen die je aan de grens zou moeten doen met de kinderen hebben we besloten dit toch niet te doen. Anders hadden we lang bij de grens moeten wachten en testen met de kinderen is ook niet altijd even leuk. Dus toch maar besloten om dan maar omhoog te gaan in Zweden. En dat was ook zeker geen straf.

Onze tocht richting de Noordpoolcirkel – Deel 1

0 reacties
176 views

Eindelijk was het zover, wij waren aan de beurt om op vakantie te gaan. Nog veel dingen waren tot op het laatste moment onzeker vanwege alle regelgeving rondom corona, maar wij hadden de beslissing gemaakt. Wij gaan naar Scandinavië dit jaar!

Hannah Outdoor weer terug met nieuwe tenten en slaapzakken

0 reacties
501 views

Vanwege de lastige periode met COVID afgelopen periode en de vele mensen die niet op reis konden en mochten hebben wij afgelopen anderhalf jaar weinig of bijna niks met Hannah Outdoor kunnen doen. Een gaaf merk uit Tsjechië met mooie kwaliteitsproducten.

Nitecore zaklampen en hoofdlampen uitgebreid

0 reacties
582 views

Doordat ons assortiment van zaklampen en hoofdlampen afgelopen periode flink is uitgedund vanwege uitlopende modellen, merken die we niet meer terugkopen en ook fabrikanten die gewoon niet kunnen leveren hebben we een aantal nieuwe lampen bij Nitecore besteld om onze klanten toch de juiste tools mee te kunnen geven als zij eropuit trekken. 

Aanvulling Husky Outdoor met nieuwe tenten

0 reacties
551 views

Bij Husky hebben we afgelopen weken de collectie tenten een stuk uitgebreid. We hadden al diverse tenten voor 1 persoon of voor twee personen, maar dat hebben we nu uitgebreid met ook diverse tenten die geschikt zijn voor 3 of 4 personen.

Eindelijk weer op pad! En hoe ziet jouw vakantie eruit na corona?

0 reacties
581 views

We zien weer licht aan het einde van de tunnel ontstaan. Langzaam maar zeker gaan er weer meer landen open en mensen gaan weer plannen maken om op pad te gaan. Wij hebben afgelopen jaar ons erdoorheen weten te slaan door mensen schoenen en fietskleding te leveren die vooral thuis en in de buurt gebruikt kon worden. Alle andere artikelen lagen op een uitzondering daargelaten een beetje stil. Met de komende versoepelingen op komst en steeds meer landen om ons heen die weer open gaan hebben wij vertrouwen in de toekomst!

Een nieuw merk wandelschoenen in de winkel: Chiruca

0 reacties
620 views

Afgelopen week hebben we een nieuw merk opgenomen in ons assortiment, het merk Chiruca. Dit Spaanse merk maakt gebruik van de meeste technologisch geavanceerde materialen om te zorgen dat de activiteiten die je onderneemt met maximaal comfort en veel plezier kunnen worden gedaan.

Dowabo - de colafles vorm in een thermosfles of drinkfles

0 reacties
1006 views

Er kwam weer iets nieuws op ons pad! En zoals met veel dingen, na wat overwegingen te hebben gedaan hebben we besloten in het diepe te springen zogezegd en…schittert het merk Dowabo inmiddels op onze merkenpagina. Dowabo. Wat is dat eigenlijk?