Blog - wat is er nieuw?

Even een korte blog, we hebben ze weer de Stow & Go’s regenjassen en regenbroeken

0 reacties
1389 views

Ze zijn weer terug. De Stow & Go’s van Highlander. Na een aantal jaar ze niet te hebben verkocht hebben we ze nu weer op voorraad de Stow & Go regenbroeken en de Stow & Go regenjassen. Er zijn mooie nieuwe kleuren die goed passen voor Nederland.

Nieuwe collecties sijpelen binnen van Loeffler en Ivanhoe of Sweden

0 reacties
1112 views

En daar zijn ze weer, wij zitten in Nederland nog met regen en slecht weer, maar de zomercollectie komt langzaam maar zeker al weer binnen. Voor Ivanhoe of Sweden hebben wij de Agaton shirts weer uitgebreid en aangevuld. Mooie merinowollen shirts met een mooie print erop.

Ontdek de ontluikende natuur tijdens een hike in het voorjaar

0 reacties
598 views

Het voorjaar is de perfecte tijd om er weer op uit te trekken, de natuur te gaan verkennen en te genieten van de verfrissende sensatie om buiten te zijn. De natuur ontwaakt weer uit zijn winterslaap, het landschap komt weer tot leven, overal weer prachtige bloemen, zingende volgens, frisse bries door de bossen. Het is weer tijd om een mooie hike of trektocht te maken.

Nieuw merk MATT met handschoenen en skibrillen

0 reacties
994 views

Ok, ok we weten het. We hadden al Extremities in ons assortiment opgenomen in een laat stadium en dan komen we nu nog met nog een nieuw merk voor skibrillen en handschoenen. Ja, we zijn laat, maar de eerste skibril is inmiddels toch ook al weer verkocht.

Waarom kijken wij zo graag naar outdoorprogramma’s zoals Hunted: Into the Wild en No Way back?

0 reacties
510 views

Doordat we in een tijd leven waarin technologie steeds meer ons leven bezig houd en we steeds meer verbonden zijn via alle social media en internet is er een groeiende behoefte ontstaan aan echte avonturen in de natuur. Ook doordat deze programma’s steeds meer te zien zijn krijgen mensen steeds meer de behoefte om zelf ook op avontuur te gaan.

Extremities handschoenen, nieuw in ons assortiment – Innovatieve bescherming voor je handen

0 reacties
1828 views

Ok, ok ik weet het we zijn al bijna weer buiten het seizoen, maar ja we kunnen het niet laten. Nieuwe mooie merken trekken altijd onze aandacht. Zo ook Extremities die we op een presenteerblaadje aangereikt kregen. En ja dan ben je aan het einde van het seizoen, maar een eerste startorder kunnen we altijd maken.

Op avontuur naar Noorwegen – CheapOutdoor met de LandRover Defender

0 reacties
1766 views

Ook de zomer komt steeds dichterbij en omdat wij met de kinderen nog altijd aan de zomervakantie vast zitten was het ook weer tijd om hierover na te denken.

Het ultieme stappenplan voor het voorbereiden van een trektocht of hike

0 reacties
1729 views

Een trektocht of hike is de perfecte manier om even te ontsnappen aan het drukke leven en van de dagelijkse sleur en even te genieten van de prachtige omgeving. Een goeie voorbereiding is belangrijk om te zorgen dat je avontuur goed verloopt.

Verken de Schotse Wildernis: Ga wandelen in het Cairngorms National Park

0 reacties
1605 views

Het Cairngorms National Park, gelegen in het hart van de Schotse Hooglanden, is een adembenemend landschap van uitgestrekte valleien, ruige bergen en glinsterende lochs. Het is een paradijs voor wandelaars, met een uitgestrekt netwerk van paden en routes, (die lang niet allemaal even goed staan aangeduid), die je door enkele van de meest spectaculaire landschappen van Groot-Brittannië leiden.

Maak kennis met Footgel Extreme Cold: de ultieme oplossing voor koude voeten!

0 reacties
1516 views

Als het gaat om het comfort van onze voeten, is er niets vervelender dan koude tenen en voeten, vooral tijdens de wintermaanden. Footgel heeft hier heel goed op ingespeeld. Iedereen is wel bekend met inlegzolen voor diverse sporten of buitenactiviteiten. Footgel heeft met zijn versie Extreme Cold een inlegzool ontworpen die je beschermt tegen de kou.