Blog - wat is er nieuw?

Sandalen hot or not!

0 reacties
101 views

Om eerlijk te zijn, sandalen was lang een no-go voor ons. Want wie draagt deze nu? Onze leverancier probeerde het al jaren, echt waar Elmi, ze verkopen, ze zijn in trek! Ik geloofde hem niet zo…maar goed, wijsheid komt met de jaren…en zo dus ook de omslag voor het verkopen van sandalen. Vanaf deze maand hebben wij dan dus ook sandalen in ons assortiment. En eerlijk gezegd, het zijn ook wel mooie! Mooi en prachtige kwaliteit van het sterke merk Source. Source is ons niet onbekend en we weten dat ze kwaliteit leveren, dus met de sandalen zit dat ook wel goed!

Defcon 100 liter rugzak/duffle bag nu met veel extra opbergvakken

0 reacties
90 views

Praktisch, dat is het eerste wat in mij opkwam toen ik deze reistas/rugzak/duffle bag zag. Wat wil je nog meer? Een groot vak om te vullen en daarnaast een aantal kleinere vakken om je spullen gescheiden op te bergen.https://cheapoutdoor.nl/nl/rugzak/?page=2&q=Merk-Defcon+5 

Slaap lekker in deze blackroom tent van Huksy

0 reacties
93 views

Wat is er nu prettiger dan na een goed besteedde vakantiedag, je hebt bijvoorbeeld een fikse wandeling door de bergen of de bossen gemaakt, of je hebt met je gezin een stevige fietstocht gemaakt door een prachtige omgeving, afgesloten met een echte kampeermaaltijd op je 1-pits gasstel van Bushcraft of Highlander of je 2-pits kookplaat op elektriciteit, een heerlijke nachtrust tegemoet te gaan na een intensieve maar heerlijke dag in een tent die, heel gemakkelijk is op te zetten en ook nog eens voorzien is van een blackroom, dat wil zeggen een tent die een verduisterende eigenschap heeft zodat je – ook al is het nog licht – heerlijk kunt gaan slapen. Deze tent hebben wij nu!

Review Husky Keiry wandelbroek voor mannen

0 reacties
525 views

Na al jaren met veel plezier in mijn wandelbroeken van Bear Grylls by Craghoppers gelopen te hebben (en nóg!), werd het tijd om weer eens een nieuwe wandelbroek aan te schaffen. Hier en daar begint de stof van mijn o zo fijne Bear Grylls broeken wat dunner te worden, maar dat mag ook wel na zeker 8 jaar intensief gebruik. Omdat we wandelbroeken natuurlijk zelf in ons assortiment hebben, werd het een logische keuze om er daar één van te kiezen om uit te proberen.

Nieuwe collectie van Loeffler voor de zomer van 2021!

0 reacties
558 views

Van de week kregen we weer een heleboel moois en functioneels binnen. Het is altijd een feestje om de nieuwe collectie van Loeffler binnen te krijgen. Inmiddels staan de wielrenshirts, wielrenbroeken en bibshorts en een mooie outdoorbroek voor de actieveling voor heren én dames al online! Bekijk al het moois hier.

De nieuwste Lifestraw Go Stainless Steel is binnen!

0 reacties
377 views

Dat Lifestraw blijft vernieuwen is natuurlijk niet gek, zoals zoveel bedrijven blijven ze zoeken naar innovaties om hun producten nog beter, nog duurzamer en nog mooier te maken. Zo kregen wij van de week de Lifestraw Go Stainless Steel binnen. Onze tiener dochter zag de flessen en zei: “die zijn mooi!” Nou, als een tiener dat al zegt van een waterfles, in haar ogen maar een “saai” en alledaags product, dan kunnen we er zeker van op aan dat het ook echt een mooi product is!

Nieuw in de webshop: Source Tactical

0 reacties
350 views

Een hele nieuwe reeks van hydration packs, waterzakken al dan niet gecombineerd met een rugzak in ons assortiment, Source Tactical Gear.

Wandelen in corona tijd

0 reacties
663 views

Afgelopen weekend zijn wij met de kinderen een rondje gaan fietsen en ondertussen een paar geocaches pakken in en rond Woerden. En ja het viel echt op, de plekken waar wij vaak te vinden zijn, de open grasvelden met wandelpaden, de mooie wandelgebieden, parken en zelfs op veel fietspaden overal kwam je ze tegen: “wandelaars”.

Fastpacking: hardlopen en wandelen met een backpack

0 reacties
607 views

Naast de bekende termen van backpacken, hiken en trailrunnen heb je nu een nieuwe versie die vanuit Amerika is komen overwaaien. Een combinatie tussen trailrunning, trekking en backpacken. Ook wel het “huwelijk tussen trailrunning en lichtgewicht kamperen” genoemd.

Hoe gaaf is dit: “Lifestraw weer terug in het assortiment”

0 reacties
696 views

Eigenlijk al vanaf het begin van het bestaan van CheapOutdoor leveren wij de waterfilters van Lifestraw. Zeker ook met in het achterhoofd dat je bij elke aankoop een kind voor een jaar helpt aan schoon drinkwater.