Blog - wat is er nieuw?

Nitecore zaklampen en hoofdlampen uitgebreid

0 reacties
91 views

Doordat ons assortiment van zaklampen en hoofdlampen afgelopen periode flink is uitgedund vanwege uitlopende modellen, merken die we niet meer terugkopen en ook fabrikanten die gewoon niet kunnen leveren hebben we een aantal nieuwe lampen bij Nitecore besteld om onze klanten toch de juiste tools mee te kunnen geven als zij eropuit trekken. 

Aanvulling Husky Outdoor met nieuwe tenten

0 reacties
78 views

Bij Husky hebben we afgelopen weken de collectie tenten een stuk uitgebreid. We hadden al diverse tenten voor 1 persoon of voor twee personen, maar dat hebben we nu uitgebreid met ook diverse tenten die geschikt zijn voor 3 of 4 personen.

Eindelijk weer op pad! En hoe ziet jouw vakantie eruit na corona?

0 reacties
278 views

We zien weer licht aan het einde van de tunnel ontstaan. Langzaam maar zeker gaan er weer meer landen open en mensen gaan weer plannen maken om op pad te gaan. Wij hebben afgelopen jaar ons erdoorheen weten te slaan door mensen schoenen en fietskleding te leveren die vooral thuis en in de buurt gebruikt kon worden. Alle andere artikelen lagen op een uitzondering daargelaten een beetje stil. Met de komende versoepelingen op komst en steeds meer landen om ons heen die weer open gaan hebben wij vertrouwen in de toekomst!

Een nieuw merk wandelschoenen in de winkel: Chiruca

0 reacties
268 views

Afgelopen week hebben we een nieuw merk opgenomen in ons assortiment, het merk Chiruca. Dit Spaanse merk maakt gebruik van de meeste technologisch geavanceerde materialen om te zorgen dat de activiteiten die je onderneemt met maximaal comfort en veel plezier kunnen worden gedaan.

Dowabo - de colafles vorm in een thermosfles of drinkfles

0 reacties
592 views

Er kwam weer iets nieuws op ons pad! En zoals met veel dingen, na wat overwegingen te hebben gedaan hebben we besloten in het diepe te springen zogezegd en…schittert het merk Dowabo inmiddels op onze merkenpagina. Dowabo. Wat is dat eigenlijk?

Sandalen hot or not!

0 reacties
650 views

Om eerlijk te zijn, sandalen was lang een no-go voor ons. Want wie draagt deze nu? Onze leverancier probeerde het al jaren, echt waar Elmi, ze verkopen, ze zijn in trek! Ik geloofde hem niet zo…maar goed, wijsheid komt met de jaren…en zo dus ook de omslag voor het verkopen van sandalen. Vanaf deze maand hebben wij dan dus ook sandalen in ons assortiment. En eerlijk gezegd, het zijn ook wel mooie! Mooi en prachtige kwaliteit van het sterke merk Source. Source is ons niet onbekend en we weten dat ze kwaliteit leveren, dus met de sandalen zit dat ook wel goed!

Defcon 100 liter rugzak/duffle bag nu met veel extra opbergvakken

0 reacties
546 views

Praktisch, dat is het eerste wat in mij opkwam toen ik deze reistas/rugzak/duffle bag zag. Wat wil je nog meer? Een groot vak om te vullen en daarnaast een aantal kleinere vakken om je spullen gescheiden op te bergen.https://cheapoutdoor.nl/nl/rugzak/?page=2&q=Merk-Defcon+5 

Slaap lekker in deze blackroom tent van Huksy

0 reacties
547 views

Wat is er nu prettiger dan na een goed besteedde vakantiedag, je hebt bijvoorbeeld een fikse wandeling door de bergen of de bossen gemaakt, of je hebt met je gezin een stevige fietstocht gemaakt door een prachtige omgeving, afgesloten met een echte kampeermaaltijd op je 1-pits gasstel van Bushcraft of Highlander of je 2-pits kookplaat op elektriciteit, een heerlijke nachtrust tegemoet te gaan na een intensieve maar heerlijke dag in een tent die, heel gemakkelijk is op te zetten en ook nog eens voorzien is van een blackroom, dat wil zeggen een tent die een verduisterende eigenschap heeft zodat je – ook al is het nog licht – heerlijk kunt gaan slapen. Deze tent hebben wij nu!

Review Husky Keiry wandelbroek voor mannen

0 reacties
956 views

Na al jaren met veel plezier in mijn wandelbroeken van Bear Grylls by Craghoppers gelopen te hebben (en nóg!), werd het tijd om weer eens een nieuwe wandelbroek aan te schaffen. Hier en daar begint de stof van mijn o zo fijne Bear Grylls broeken wat dunner te worden, maar dat mag ook wel na zeker 8 jaar intensief gebruik. Omdat we wandelbroeken natuurlijk zelf in ons assortiment hebben, werd het een logische keuze om er daar één van te kiezen om uit te proberen.

Nieuwe collectie van Loeffler voor de zomer van 2021!

0 reacties
938 views

Van de week kregen we weer een heleboel moois en functioneels binnen. Het is altijd een feestje om de nieuwe collectie van Loeffler binnen te krijgen. Inmiddels staan de wielrenshirts, wielrenbroeken en bibshorts en een mooie outdoorbroek voor de actieveling voor heren én dames al online! Bekijk al het moois hier.