Blog - wat is er nieuw?

Nieuwe collectie Husky – voorproefje 2024

0 reacties
437 views

Wij zijn natuurlijk altijd een van de eersten die de nieuwe collectie van de fabrikanten kunnen bekijken. Dat is altijd leuk. Zo ook dit jaar hebben we de nieuwe collectie van Husky met een nieuw boek voor 2024 alvast kunnen bekijken.

Turbat – Gemaakt door reizigers – voor reizigers

0 reacties
557 views

Wat een coole slogan van Turbat, ons nieuwe merk uit de Oekraine. Hoe kan je beter je merk vernieuwen en uitbreiden dan door de informatie krijgen van de mensen die het dichtst op het vuur zitten ‘wij outdoormensen’.

Ivanhoe nieuw collectie winter 2023-2024 – duurzaam met NLS

0 reacties
543 views

Ook bij Ivanhoe of Sweden zien we dit seizoen steeds meer duurzame kleding. De hele NLS reeks die we vorig seizoen ook al hadden gezien wordt steeds verder uitgebreid. Alles met ongeverfde en zuivere wol, puurder en duurzamer dan dit kan je het bijna niet krijgen. Geen verf gebruikt wat de kleding nog natuurlijker maakt.

Loefler nieuwe collectie winter 2023-2024 – duurzaam met Retr’x

0 reacties
475 views

Ja, en dan kom je terug van vakantie en dan staan de eerste dozen met winterkleding al voor je klaar om weer uit te pakken. Niemand wil nu al aan de winter denken, maar ja het kan maar weer binnen zijn. Voor Loeffler hebben we dit jaar echt onze focus gelegd op de items die hard lopen, lange fietsbroeken, een fel gekleurd vest om in het donker goed zichtbaar te zijn, handschoenen tegen de kou etc.

Ontspannen op vakantie, geniet en kom tot rust.

0 reacties
877 views

Eindelijk heerlijk je hebt vakantie. Daar heb je een tijd naar uit gekeken. Momenten om tot rust te komen van alle druktes, tijd om jezelf op te laden en te ontspannen. Meer tijd voor je gezin, familie en vrienden en vooral genieten en niet aan je werk hoeven te denken.

En we hebben weer nieuwe voorraad van Crua.

0 reacties
804 views

Afgelopen week hebben we eindelijk Crua weer aan kunnen vullen. Een merk dat een super leuke aanvulling is in ons assortiment. In de avontuurlijke wereld van ons outdoormensen is er altijd een zoektocht naar innovatie en comfort. De Crua Culla die wij nu ook in de 2 persoons versie op voorraad hebben genomen is daar een mooi voorbeeld van.

De belangrijkste tips voor jouw eerste keer kamperen

0 reacties
805 views

Kamperen is een geweldige manier om tot rust te komen, de natuur te verkennen en herinneringen te maken met vrienden en familie. Als je voor het eerst gaat kamperen kan dit erg spannend zijn. Wij geven je de belangrijkste tips om je te helpen bij je eerste keer kamperen. We zorgen ervoor dat je goed voorbereid en ontspannen bent tijdens je avontuur.

Dit heb jij nodig op jouw backpacktrip!

0 reacties
939 views

Het plannen van jouw backpacktrip kan erg spannend zijn. Je hebt je bestemming al gekozen en je route uitgestippeld, maar wat neem je precies mee op zo’n reis? Wij hebben een paklijst voor jouw backpacktrip opgesteld, zodat je goed voorbereid jouw avontuur aan kan gaan.

Blijf gehydrateerd met de Source Widepac

0 reacties
749 views

Het is belangrijk om gehydrateerd te blijven tijdens je reizen door de wildernis, daarom heb jij de Source Widepac nodig. Deze is heel compact en is makkelijk te gebruiken!

Comfortabele Husky kinderslaapzakken

0 reacties
831 views

Het is belangrijk dat je kinderen comfortabel en warm blijven tijdens het kamperen. Een goede kinderslaapzak kan hierbij helpen. Husky heeft duurzame slaapzakken die handig kunnen zijn voor jouw kampeeravontuur. Wij zullen je laten zien waarom jij voor Husky moet kiezen!