Blog - wat is er nieuw?

Rugzakken voor dagelijks gebruik van Husky

0 reacties
527 views

Naast de rugzakken waarmee we op avontuur en vakantie gaan gebruiken veel mensen ook dagelijkse rugzakken. Omdat we in ons assortiment al diverse van deze tassen hebben zoals de ‘schooltassen’ van Huksy zoals de Husky Nory, en Husky Promise en de zakelijke rugzak Slander, die we goed verkopen vanwege de handige maat en vele opbergmogelijkheden hebben we in de nieuwe collectie bij Huksy ook weer het een en ander gevonden om aan te vullen. 

Wandelweer voor jou of niet?

0 reacties
544 views

Wat nou winter? Zeg nou zelf, deze winter is nou niet echt om over naar huis te schrijven. De één zal er blij mee zijn omdat hij de voorkeur heeft voor warmte, de ander mist de sneeuw en kou. Wat in ieder geval kan in al dan niet winterse omstandigheden is wandelen. Met stok. En die vind je natuurlijk bij ons ;)

Hannah Back on Track

0 reacties
523 views

Het was een tijdje lastig om de producten van het mooie merk Hannah op voorraad te krijgen. Na wat wisselingen in tussenpersonen en onduidelijkheid hieromtrent zijn wij er vorig jaar in geslaagd het contact opnieuw te leggen en we zijn dus weer back on track! En dat is mooi! Hierdoor hebben wij het assortiment flink uit kunnen breiden en kun je bij ons terecht voor verschillende tassen, slaapzakken en fijne slaapmatten!

Kijken jullie ook al zo uit naar nieuwe avonturen in je vakantie?

0 reacties
491 views

Ik heb hier een tip voor jou, als je gaat backpacken: De Hannah Wanderer. Naar mijn mening een heerlijke allrounder waar je bij verschillende activiteiten heel goed mee uit de voeten kan. Letterlijk ;)

Het is weer maandag….

0 reacties
489 views

Om de één of andere onverklaarbare reden, ok, misschien niet helemaal onverklaarbaar, maar toch, is het op maandag altijd trouble shoot dag bij CheapOutdoor.

Nieuwe collecties Löffler en Ivanhoe of Sweden Winter 2023-2024 bekijken

0 reacties
568 views

Afgelopen week mochten wij weer veel moois en nieuws bekijken in de showroom van onze leverancier voor de merken Löffler en Ivanhoe of Sweden. Ik blijf het bijzonder vinden dat je op een moment als dit al aan het uitzoeken bent voor de winter van volgend jaar. Hoe dat loopt met smaak en trends blijf ik bijzonder vinden. Mijn man heeft het kledingvak van dichtbij meegemaakt aan het begin van zijn loopbaan, dus die is daar veel meer in thuis dan ik, met mijn toeristische management opleiding. Een vak apart, die kledingwereld. Maar het werkt echt (zo).

Ivanhoe Retro-Hang Loose skitrui – even terug in de tijd

0 reacties
1405 views

“Retro staat voor teruggrijpen op producten en ontwerpen uit het verleden bij het ontwerpen of lanceren van een nieuw product.”. Dat is wat Wikipedia zegt over Retro en dat is altijd leuk om te zien. Zeker als je wat ouder wordt gaan dit soort dingen je opvallen: “He, dat ken ik nog van jaren terug”. En dat heeft Ivanhoe nu ook gedacht bij het maken van deze speciale collectie.

Mactronics nieuw merk met nieuwe hoofd- en zaklampen

0 reacties
1459 views

Deze week hebben we een nieuw merk toegevoegd aan de winkel. Het Poolse merk Mactronics, een van de grotere spelers op de zaklampen markt in Europa. Dat is ook goed af te zien aan de producten nu we ze in onze handen hebben. Mooi afgewerkte degelijke lampen die een mooie hoeveelheid lumen produceren om goed te kunnen zien in het donker.

De veel verkochte Bivi tent van Defcon 5 is nu ook leverbaar als Double Bivi tent

0 reacties
1558 views

Deze Double Bivi van Defcon 5 stond al even op ons verlanglijstje. We hebben al in een vroeg stadium gezien dat deze op de markt zou komen, dus na lang wachten hebben wij hem nu in huis!

Overschoenen wat moet je daar nu mee? - Loffler overschoenen Cycling

0 reacties
1535 views

Dat is een vraag die wij ons altijd stelden toen we ze zagen hangen als we nieuwe collecties gingen kijken. Totdat je zelf ook in de koudere periodes gaat fietsen en erachter komt dat dat toch wel erg lekker is…