Blog - wat is er nieuw?

Crua Outdoors, ook in de winter kan je kamperen

0 reacties
480 views

Er staat zo mooi boven onze blogpagina, wat is er nieuw? Nou wat er nieuw is, is het merk Crua Outdoors. Want ons doel is en blijft, vernieuwen en ook nét datgene uitzoeken voor in de winkel wat een ander (nog) niet heeft of wat net anders is dan anders. Wij houden van “aparte” dingen zogezegd.

Pathfinder van de bekende Dave Canterbury

0 reacties
496 views

Laatst hebben wij een nieuw merk binnen gekregen: Pathfinder. Erg leuk aan dit merk is dat Dave Canterbury van Dicovery Channel en National Geographic mee heeft gedaan aan shows net zoals Dual Survival.

Dutch Mountain 20 liter rugzak VS Source Summit 15 liter rugzak

0 reacties
469 views

Na meerdere jaren bijna dagelijks gebruik van de Dutch Mountain rugzak is de tas toch echt wel aan vervanging toe. De stof is hier en daar erg dun geworden en de stof is door al het gebruik ook niet overal even schoon meer. De tas heeft zijn geld zeker opgebracht na al die jaren gebruik. Vele zakelijke aangelegenheden maar ook zeker de vele leuke uitstapjes waar de tas is meegegaan.

Chiruca Solengo een toffe schoen/laars met HiVis accenten

0 reacties
404 views

Een gave schoen/laars van Chiruca is nu ook eindelijk binnen. Die stond al even in bestelling, maar met alle problemen rondom corona blijven veel leveringen achter en lopen fabrieken achter met produceren. Zo ook deze schoen of laars, net hoe je hem wilt noemen. Maar wat een schoen zeg. Bij  het uitpakken vallen meteen de HiVis accenten in het oranje op. Je kan goed zien dat dit echt een schoen is die je goed kan gebruiken bij diverse buitenactiviteiten.

Bergstop nieuwe microliner met stretch

0 reacties
396 views

Omdat de Microliner van Bergstop eruit gaat zijn we overgestapt naar de vernieuwde Microliner met stretch. Door de stretch toe te voegen aan de microliner draagt hij nog lekkerder en heb je meer bewegingsruimte dan het voorgaande model zonder stretch.https://cheapoutdoor.nl/nl/merken/bergstop

Hannah Outdoor uitbreiding slaapzakken

0 reacties
426 views

Omdat de slaapzakken op dit moment moeilijk te krijgen zijn hebben wij de reeks weer verder uitgebreid om onze klanten toch een mooie slaapzak aan te kunnen blijven bieden. Wij hebben hier gekozen voor een aantal dekenmodellen zoals de Hannah Outdoor Ranger 150 en 200 met rits op links of rechts of de Hannah Outdoor Lodger 200, ook met keuze in rits links of rechts. Het fijne aan dekenmodel slaapzakken is dat je meer bewegingsvrijheid hebt, of gewoon lekker op je buik kunt slapen. Ook zijn ze makkelijker aan elkaar te ritsen om één grote slaapzak te creëren.

Toe aan een nieuw paar schoenen - Dragontail nieuw vs oud

0 reacties
553 views

Tja, ik loop echt dagelijks op mijn Garmont Dragontail LT WMS schoenen…door weer en wind, door bossen en zandvlaktes, door polders en modderpoelen en dus ook gewoon dagelijks over straat, mijn schoenen lopen er fantastisch doorheen, maar ja na bijna 2 jaar was het “helaas” tijd om een nieuw paar schoenen uit te zoeken. Niet dat ze niet meer voldoen, maar ik heb ergens een snee aan de zijkant van de zool opgelopen en aan de binnenzijde bij de hiel is een stukje stof los gelaten door het vele aan en uit trekken. Ze lopen nog prima, functioneren nog goed, maar soms wil het oog ook weer wat nieuws.

De nieuwe wintercollectie 21/22 van Loeffler met fietskleding is binnen!

0 reacties
727 views

Na onze vakantie stond de eerste doos al klaar te wachten op ons. En in de eerste week erna volgde nog een deel van de nieuwe wintercollectie van Loeffler. Altijd weer leuk om als één van de eersten de nieuwe collectie in het echt te mogen bewonderen. En zeker als je zelf fietsliefhebber bent zie je meteen nieuwe kleding die je zelf ook wel weer wil dragen. Maar eerst moet er gewerkt worden want al onze klanten willen ook graag de nieuwe collectie zien.

Onze tocht richting de Noordpoolcirkel – Deel 2

0 reacties
614 views

Op dag 6 zaten we al redelijk hoog in Zweden. Naast het feit dat we wisten dat het lastig zou zijn om de Noordkaap te halen zonder allemaal gedoe hadden we toch nog de hoop dat te kunnen doen. Maar toen bleek dat het bovenste deel van Zweden rood was voor Noorwegen. En vanwege alle regels en testen die je aan de grens zou moeten doen met de kinderen hebben we besloten dit toch niet te doen. Anders hadden we lang bij de grens moeten wachten en testen met de kinderen is ook niet altijd even leuk. Dus toch maar besloten om dan maar omhoog te gaan in Zweden. En dat was ook zeker geen straf.

Onze tocht richting de Noordpoolcirkel – Deel 1

0 reacties
571 views

Eindelijk was het zover, wij waren aan de beurt om op vakantie te gaan. Nog veel dingen waren tot op het laatste moment onzeker vanwege alle regelgeving rondom corona, maar wij hadden de beslissing gemaakt. Wij gaan naar Scandinavië dit jaar!