Hoofdlamp

Bij CheapOutdoor koop je de beste zaklamp voor jouw reis. Er zijn twee verschillende soorten lampen: zaklampen en hoofdlampen. Een hoofdlamp is ideaal tijdens een wandeltocht om je handen vrij te houden of ’s avond in de tent. Een zaklamp met holster is erg gemakkelijk als je af en toe licht nodig hebt of je handen vrij hebt.

Hoofdlamp

Actieve filters:

Wat is een hoofdlamp?

Een hoofdlamp is een elektrische lantaarn die je op je hoofd kan dragen. De hoofdlampen zijn tegenwoordig uitgerust met LED verlichting waardoor je met minder energie meer licht tot je beschikking hebt. Naast de LED hoofdlamp is er ook de zaklamp die je vast kan houden of in een holster kan doen zodat je je handen vrij hebt.

De hoofdlampen maken gebruik van een interne accu of batterijen waardoor je een geruime tijd gebruik kan maken van de hoeveelheid licht. Ook thuis kan een zaklamp een oplossing bieden als het licht uitvalt of als je op een plek moet zijn waar geen licht is.

Hoofdlamp: op elke locatie licht bij de hand

Door altijd een hoofdlampje bij je te dragen tijdens je buiten avonturen heb je altijd licht bij de hand als je dit nodig hebt. Door de band van de LED hoofdlamp om je hoofd te dragen, wordt het licht altijd gericht op waar je naar kijkt. Hierdoor zijn de hoofdlampen zeer geschikt voor tochten die gedeeltelijk in het donker plaatsvinden. Als je een hoofdlamp wilt kopen, ben je bij ons aan het goede adres. Door het ruime assortiment zit er altijd een geschikte hoofdlamp bij die je kunt kopen.