Lijst met producten op merk Dowabo

Dowabo: dubbelwandige geïsoleerde stalen drinkfles

Een Duits merk dat in 2015 is ontstaan. Een stel actieve mensen die graag op pad gingen met hun favoriete drankje. Al die milieubelastende plastic en kartonnen bekers en flessen werden hun te veel en daarmee ontstond het idee voor een nieuw ontwerp. Na het uitproberen van vele verschillende thermosbekers waren er veel lek, of veranderden de smaak van het drankje. Uit deze ervaringen is de Dowabo ontstaan waarmee je drankjes 12 uur warm blijven of 24 uur koud.

Een beter milieu met de Dowabo enkelwandige thermosfles

CheapOutdoor heeft zowel dubbelwandige als enkelwandige dowabo flessen. De enkelwandig flessen zijn in tegenstelling tot de dubbelwandige flessen lichter. De flessen zijn even groot, maar in de enkelwandige past net iets meer water. De flessen van Dowabo zijn veel duurzamer en beter voor het milieu. Geen plastic flessen meer! Neem deze fles mee op reis en geniet van je drankje en help het milieu.

Dowabo dubbelwandig thermosfles – houdt je drankje op temperatuur

In het assortiment van CheapOutdoor vindt je de Dowabo dubbelwandig flessen. Deze flessen van roestvrijstaal zijn duurzaam en lekken niet. In de dubbelwandige thermoflessen blijft je water 24 uur koud of 12 uur warm. Handig voor een warme zomer of een koude winter. Neem deze handige fles mee als je gaat wandelen of gewoon als je naar je werk gaat om je drankje op temperatuur te houden.