Lijst met producten op merk Chiruca

Chiruca: technologisch geavanceerde materialen voor maximaal comfort

Een merk van Calzadis Fal. SA, een Spaans bedrijf dat in 1965 is opgericht. Chiruca maakt al zijn producten met geavanceerde materialen voor maximaal comfort. Het bedrijf beschikt over de meest innovatieve technologiën en apparatuur waardoor maximale kwaliteit in alle productiefasen wordt gegarandeerd. Hieronder vallen onder andere Gore-tex, BOA Systeem en Vibram. Met al deze technologiën maakt Chiruca hoge kwaliteits schoenen en kleding.

Wandelschoenen van Chiruca - heerlijk wandelen met een Vibram zool

De wandelschoenen van Chiruca geven goede ondersteuning voor je voeten als je gaat wandelen. Dit komt door de Vibram zool. Deze geeft veel grip en is duurzaam. Ook zitten deze schoenen goed door het Goretex membraan, dit materiaal zorgt ervoor dat je voeten niet nat worden door water. Hierdoor zijn deze schoenen van binnen en buiten waterdicht.

BOA systeem bij Chiruca - nooit meer je veters strikken

Het BOA systeem is een speciaal systeem, waardoor je je veters niet meer hoeft te strikken. Een metalen kabel loopt door de schoen als soort veter door middel van een haspelsysteem. Hoe werkt het? Als eerst druk je het systeem in, dan draai hem om strakker te maken en daarna trek je hem weer terug. Zo zit je schoen altijd makkelijk en snel goed.