Lijst met producten op merk Defcon 5

Defcon 5

Defcon 5 ontwikkeld outdoor en leger producten van hoogwaardige kwaliteit. De naam Defcon staat voor devense readiness condition. In de VS wordt het in de (militaire) praktijk gebruikt om het niveau van verdediging voor te bereiden om vrede of oorlog aan te wijzen. De term Defcon 5 verwijst naar de normale vredessituatie.

Het merk Defcon 5 is opgericht door ervaren leden van het militaire bedrijfsleven. Het merk staat bekend om een goede prijs kwaliteit verhouding en duurzaamheid. De producten van Defcon 5 zijn geschikt voor militair gebruik, maar kunnen ook door consumenten gebruikt worden. Of je nu een prepper, avonturier, wandelaar of backpacker bent; Defcon 5 biedt topkwaliteit. De producten van Defcon 5 zijn gemaakt van solide en sterk materiaal dat bestand is tegen zware slijtage.

Defcon 5 backpack

De backpacks van Defcon 5 worden wereldwijd door politie en speciale legereenheden gebruikt. De Defcon 5 rugzakken zijn gemaakt van duurzame materialen en bieden naast hoge kwaliteit ook ultiem draagcomfort. Defcon 5 rugzakken kunnen professioneel gebruikt worden maar zijn ook geschikt voor de normale consument die graag op avontuur gaat.

De rugzakken van Defcon 5 kunnen gebruikt worden onder zware omstandigheden. Daarom zijn de rugzakken uiterst geschikt voor zware trekkingen. Als u een Defcon 5 backpack aanschaft kunt u rekenen op de hoogste kwaliteit. De backpacks van Defcon 5 kunnen intensief gebruikt worden. Aangezien militairs lange afstanden moeten afleggen, heeft Defcon 5 ervoor gezorgd dat hun rugzakken niet alleen praktisch en stevig zijn, maar ook draagcomfort bieden. 

Defcon 5 bivi tent

De bivi tent van Defcon 5 is een compacte eenpersoons tent die snel op- en afgebouwd kan worden. De Defcon 5 bivi tent is uitermate geschikt om de meeste extreme weersomstandigheden te weerstaan.

De bivi tent van Defcon 5 is winddicht en waterdicht. Het hoofdeinde is voorzien van een klamboe, waardoor u 's nachts geen last heeft van muggen of andere insecten. Bij slecht weer kan de top volledig gesloten worden. De Defcon 5 bivi tent kan compact en gemakkelijk opgeborgen worden in de bivi bag. De Defcon 5 bivi tent is daarom zeer geschikt voor trekkingen en als u lichtgewicht wil reizen.