zaklamp

Nitecore zaklampen en hoofdlampen uitgebreid

0 reacties
5435 views

Doordat ons assortiment van zaklampen en hoofdlampen afgelopen periode flink is uitgedund vanwege uitlopende modellen, merken die we niet meer terugkopen en ook fabrikanten die gewoon niet kunnen leveren hebben we een aantal nieuwe lampen bij Nitecore besteld om onze klanten toch de juiste tools mee te kunnen geven als zij eropuit trekken. 

NiteCore eindelijk in het assortiment!

0 reacties
13685 views

Nitecore is een fabrikant van mooie verlichtingsproducten voor de pro-level gebruikers zoals zij dit zelf stellen. Een iets hogere prijs maar ook een hoger niveau van kwaliteit. Een aantal jaar geleden zijn wij met Nitecore bezig geweest om dit te gaan importeren, maar doordat wij voor ons op dat moment teveel moesten afnemen is dat toen afgeketst. Wij vonden dit erg jammer want het is een mooie aanvulling in ons assortiment zaklampen en hoofdlampen. Maar als “kleine” webwinkel is het soms lastig om bij een “grote” fabrikant binnen te komen.

De mini zaklamp die je echt gebruikt moet hebben: Ultrafire Cree Q5

0 reacties
13915 views

De lamp zelf ja die moet je eigenlijk zelf ervaren dat je verbaasd zal staan voor het bedrag wat je voor de lamp moet betalen en de kwaliteit welke je krijgt. Dit is een echt product waar CheapOutdoor voor staat. Een super prijs/kwaliteitsverhouding.