Lijst met producten op merk Matt

Matt: beweging sinds 1979

Het merk Matt is al in beweging vanaf het ontstaan in 1979. Sinds 1979 zijn zij begonnen met specifieke producten voor sporten in de sneeuw zoals handschoenen, mutsen en skibrillen. Zij maakten hierbij gebruik van bijvoorbeeld Goretex om snel de kwaliteit te kunnen garanderen ook voor het ademende en waterproof aspect van deze items. Naast het sporten in de sneeuw richt Matt zich ook op de overige outdooractiviteiten die in de winter en koude maanden plaats vinden. 

MATT: En jij, ben jij al in beweging?

MATT is een merk dat ontstaan is uit jaren lange ervaring vanaf een gespecialiseerde productie van schoenen naar de sportsector naar het merk dat men nu kent als MATT. MATT is altijd in beweging, op zoek naar de beste materialen in combinatie met de sporten, bewegingen en interactie met ons lichaam samen met de natuur. Zij ontwerpen outdooraccessoires voor veiligheid, comfort en harmonie op de momenten van maximale vrijheid en om je passie voor buitensporten te kunnen delen met anderen.

Outdooraccesoires: MATT

Door gebruik te maken van bekende merken zoals Goretex heeft MATT door de jaren een mooie lijn handschoenen ontworpen die voor de diverse buitensporten te gebruiken zijn. Denk hierbij aan skiën, langlaufen, hardlopen etc. Maar natuurlijk ook gewoon lekker eropuit en geen koude handen, hoofd of nek hebben door gebruik te maken van de handschoenen, wanten, mutsen en neckwarmers van MATT. Ook de collectie skibrillen zijn handige accessoires om je goed te kunnen beschermen in de sneeuw.