Kinderrugzak

Bij CheapOutdoor hebben we het beste aanbod leuke kinderrugzakken. Een kinderrugzak is lekker compact en aangepast aan de lengte van je kind. Een kinderrugzak is ook leuk uitgevoerd met designs die kinderen aan zullen spreken.

Kinderrugzak

Actieve filters:

Prijs € 41,28

Source hydration pack voor kinderen Spry...

Wat is een kinderrugzak?

Een kinderrugzak is een compacte rugzak voor een kind. Deze rugzakken zijn compacter van formaat en aangepast aan de rug van je kind. Een rugtas voor kinderen heeft een leuk design en doet niet onder voor een volwassen outdoor rugzak.

Kinderrugzak: voor ieder kind wat wils

Je kinderen willen net als jij graag naar buiten. Vaak draag je als ouder alle spullen, maar wat is voor een kind leuker dan zijn eigen stoere kinderrugzak met zijn eigen drinken en eten erin. Ben je op zoek naar een leuke of stoere kinderrugtas? Neem dan een kijkje tussen alle dessins en kleuren. Een stoere rugzak voor kinderen is geschikt om mee buiten te spelen en op avontuur te gaan! De kinderrugzak is voorzien van een hydration pack en twee zakken voor snacks. Zo kan je kind tijdens het spelen water drinken door middel van de ingebouwde waterzak.

Leuke rugzak voor kinderen

De kinderrugzakken zijn ook goed te gebruiken als schooltas of voor andere uitstapjes. De schouderbanden en het rugpand snijden niet en zijn in lengte verstelbaar. Zo kan de rugzak meegroeien met de lengte van je kinderen. De leuke kinderrugzakken zijn gemaakt voor kleine en middelgrote kinderen. Op zoek naar een leuke rugzak voor oudere kinderen? Kijk dan bij de Spinner NC.