Kinderrugzak

Bij CheapOutdoor hebben ze het beste aanbod kinderrugzakken. Een kinderrugzak is lekker compact en aangepast aan de lengte van je kind. Een kinderrugzak is ook leuk uitgevoerd met designs die kinderen aan zullen spreken.

Kinderrugzak

Actieve filters:

Prijs € 49,55

Source hydration pack voor kinderen...

Source hydration pack voor kinderen Spry 1.5 liter - Licht Paars Source hydration pack voor kinderen Spry 1.5 liter - Licht Paars
Prijs € 41,28

Source hydration pack voor kinderen Spry...

Prijs € 41,28

Source hydration pack voor kinderen Spry...

Wat is een kinderrugzak?

Een kinderrugzak is een compacte rugzak voor een kind. Deze rugzakken zijn compacter van formaat en aangepast aan de rug van je kind. Een kinderrugzak heeft een leuk design en doet niet onder voor een volwassen outdoor rugzak.

Kinderrugzak: outdoor voor jouw kind

Je kinderen willen net als jij graag naar buiten. Vaak draag je als ouder alle spullen, maar wat is er voor een kind leuker dan zijn eigen kinderrugzak bij zich te hebben met zijn eigen drinken en eten erin.

De kinderrugzak is een stuk kleiner dan een rugzak voor een volwassene en is helemaal aangepast aan het formaat van een kind. De maximale gewichten en volumes liggen lekker laag en hiermee kan een kind prima uit de voeten.

Ook erg leuk zijn de hydration packs binnen de kinderrugzakken, hiermee geef je je kind de mogelijkheid net als jij zelf een hydration pack te vervoeren waarmee tijdens de wandeling of ander outdoor avontuur het kind genoeg kan drinken door middel van de ingebouwde waterzak.

Deze rugzakken zijn ook goed te gebruiken als schooltas of gewoon voor andere uitstapjes.