Kinderrugzak

Bij CheapOutdoor hebben we het beste aanbod kinderrugzakken. Een kinderrugzak is lekker compact en aangepast aan de lengte van je kind. Deze rugzakken zijn ook leuk uitgevoerd met de leukste en meest kleurrijke designs die kinderen aan zullen spreken. Bekijk hieronder ons brede assortiment leuke kinderrugzakken!

Kinderrugzak

Actieve filters:

Wat is een kinderrugzak?

Een kinderrugzak is een wat kleinere rugzak dan de tassen voor volwassenen. Deze kinderrugzakken zijn compacter van formaat en aangepast aan de rug van je kind. Deze tassen hebben vaak een leuk design en doen niet onder voor een volwassen outdoor rugzak. Naast de leuke designs en felle kleuren zijn onze kinderrugzakken ook nog eens voorzien van een apart compartiment voor drinken met een drinkslang eraan vast. Zo kunnen ze op ieder moment wat te drinken nemen zonder de rugtas af te hoeven doen!

Voor ieder kind wat wils

Je kinderen willen net als jij graag naar buiten. Vaak draag je als ouder alle spullen, maar wat is voor een kind leuker dan zijn eigen stoere kinderrugzak met zijn eigen drinken en eten erin. Ben je op zoek naar een leuke of stoere kinderrugtas? Neem dan een kijkje tussen alle designs en kleuren in ons assortiment. Onze stoere rugzakken voor kinderen zijn geschikt om mee buiten te spelen en op avontuur te gaan! Ze kunnen namelijk wel tegen een stootje, en dat is wel zo handig. De kinderrugzak is voorzien van een hydration pack en twee zakken voor snacks. Zo kan je kind tijdens het spelen water drinken door middel van de ingebouwde waterzak in de kinderrugzak.

Leuke rugzak voor kinderen

De kinderrugzakken zijn ook goed te gebruiken als schooltas of voor andere uitstapjes. De schouderbanden en het rugpand snijden niet en zijn in lengte verstelbaar. Zo kan de kinderrugzak meegroeien met de lengte van je kinderen. De leuke kinderrugzakken zijn gemaakt voor kleine en middelgrote kinderen. Op zoek naar een grotere rugzak? Bekijk dan eens ons gehele assortiment CheapOutdoor rugzakken.