Lijst met producten op merk Advenate

Advenate: Avontuur – Innovatie – Natuur

Een Zuid-Duitse start-up met sterke technische wortels die hun expertise gebruiken om intelligente en duurzame oplossingen te ontwikkelen. Zij maken als extreme sporters en natuurliefhebbers de outdoorsector veiliger, bter en duurzamer met hightech innovaties.

Advenate: Innovatieve rugzakken

Advenate staat voor avontuur, innovatie en natuur. Zij dagen de status-quo in de outdoorsector uit en gebruiken de kunst van techniek in het voordeel van mens en natuur. Zij willen verder gaan dan de rest als aanjagers van innovatie, natuurliefhebbers en avonturiers en zorgen dat alle wintersporters, motorrijders, freeriders en bergbeklimmers veilig blijven.

Elk product van Advenate bied een unieke meerwaarde voor alle outdoorfans. Naast het heroverwegen om bestaande producten beter te maken word ook het proces om de producten te maken geanalyseerd. Het rusultaat hieruit is dat deze producten verder gaan dan de bekende grenzen van kwaliteit, duurzaamheid en functonaliteit zodat je nog meer naar buiten kan.

Uit de natuur, voor de natuur; Advenate

Het merk maakt alleen gebruik van materialen die op een milieuvriendelijke en duurzame manier zijn vervaardigd. Alle stoffen moeten zijn geproduceerd op een manier die veilig is voor het milieu. En als dat niet mogelijk is als recyclingproduct bijdragen aan het verminderen va afval op onze planeet.