Lijst met producten op merk Turbat

Turbat: Gemaakt door reizigers

Het Oekraïense outdoormerk Turbat is in 2014 opgericht outdooruitrusting te maken die dicht bij de mensen stond die gebruik maakten van deze uitrustingen. De eerste jaren heeft Turbat dan ook binnen zijn eigen land vooral bekendheid opgebouwd en na 8 jaar zijn zij begonnen ook de rest van de wereld bekend te maken met dit merk.

Turbat: Made by Travellers

Turbat vind het belangrijk om alles te laten zijn zoals het ook echt is. Soms nat, vies, te warm of duurt het te lang, maar ondanks alles geniet je van de spanning van alle nieuwe dingen die je ziet en is het indrukwekkend. Misschien gaat het niet zoals je op Instagram ziet langs komen, was het weer niet zo mooi en ging niet alles volgens plan, maar dat is reizen!

We zullen er op onze reisfoto's niet uitzien als helden maar we hebben wel interessante verhalen te vertellen over wat we gezien hebben, wie we ontmoet hebben en wat we hebben geleerd. Turbat is gemaakt om door te zetten en de wereld om ons heen moedig te verkennen. De kleding en uitrusting van Turbat neem je mee om de planeet te verkennen, avonturen te beleven en je te verwonderen over al het schoon van de natuur op de wereld.

Gemaakt om betrouwbaar te zijn: Turbat

Omdat de mensen van Turbat weten wat belangrijk is tijdens een lange reis staat Turbat voor veelzijdig en betrouwbaar. Kwaliteit staat niet voor stimuleren van meer verkopen aan consumenten, maar steeds weer opnieuw richten op een natuurverantwoordelijke levensstijl, ontdekken en het merk ontwikkelen door te reizen. Er wordt gebruik gemaakt van grote merkmaterialen zoals toonaangevende eco-verantwoordelijke leverenciers zoals Polartec®, Toray® of Primaloft®.