Hangmat

Bij CheapOutdoor kan je de beste hangmatten kopen om heerlijk te ontspannen. Of je nou op zoek bent naar een hangmat voor thuis of op de camping of voor survival, bij CheapOutdoor vind je het allemaal! Thuis in je hangmat liggen of tijdens je vakantie na een mooie wandeling je hangmat opzetten en lekker bijkomen, beide is genieten.

Hangmat

Actieve filters:

Wat is een hangmat?

De hangmat is een uitvinding van de Taíno indianen. Zij gebruikten de hangmat als slaapplek en niet zoals wij nu gewend zijn. Momenteel kopen mensen een hangmat voornamelijk voor op de camping, als ze op survival gaan of voor in de tuin. Maar als je op reis gaat en je weet dat je mogelijkheden hebt om je hangmat op te hangen is dit een goede oplossing om je slaapmat thuis te laten. Met een hangmat heb je weinig nodig om snel een dutje te kunnen doen. Dit is dan ook de reden dat mensen hangmatten kopen.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een hangmat?

Een hangmat is het ultieme bed om te genieten van je vrijheid. Doordat de hangmat compact is als je hem opbergt, kan hij ook gemakkelijk mee in je backpack in plaats van een slaapmat. Ook het gewicht is natuurlijk erg laag, wat zeker mensen die van licht reizen houden aanspreekt Er zijn veel soorten hangmatten die je kan kopen. Het is dan ook verstandig om van tevoren na te gaan in welke situatie je de hangmat gaat gebruiken. Hierdoor weet je waarop je moet letten bij een hangmat. Zo heeft een camping hangmat weer andere functies dan een survival hangmat. In ons assortiment hebben we bijvoorbeeld ook een hangmat met een dakje waardoor je ook nog eens droog kan slapen, dit is ideaal voor op een survivaltocht. Maar er is voor ieder wat wils, geniet van je vrijheid met een hangmat tijdens je vakantie of thuis in de achtertuin!