Lijst met producten op merk Crua Outdoors

Crua Outdoors: geïsoleerde tenten

Het Ierse merk Crua Outdoors is ontstaan om tenten te ontwikkelen die leveren wat je nodig hebt onder alle omstandigheden. Door gebruik te maken van geavanceerde ontwerpen, eersteklas materialen en toch ook stevig en lichtgewicht te blijven en daarnaast de meest up-to-date isolatietechnologie. Echte topproducten die ondanks alle elementen voorkomen dat licht- en geluidsoverlast jou en je nachtrust verstoren. Een eigen cocon in de buitenlucht wordt het ook wel genoemd.

Crua DuraBreath™: 19 keer betere isolatie dan een normale tent

De tenten van Crua Outdoors zijn uitgerust met Crua’s DuraBreath™ een mircovezeldichte stof met een R waarde van 9. De voering is superdun maar werkt fantastisch om de warmte die door de personen in de tent wordt gegenereerd binnen te houden. Dit komt erop neer dat de isolatie van deze constructie 19 keer beter is en 150% beter dan een luxe campingmatras. Daarnaast zorgt het ademende polykatoen dat gebruikt is voor de binnenvoering en de flysheet van de tent evenals het TPU laminaat aan de onderkant van de flysheet dat je je geen zorgen hoeft te maken over de condensatie in de tent.

Crua Outdoors: de andere voordelen

Naast het warm houden in de koude periodes kan de Crua tent er ook voor zorgen dat het koel blijft in je tent als het buiten juist warm is. De isolatie werkt twee kanten op. Door de isolatie van de tent ontstaat er een akoestische barrière wat er voor zorgt dat je het geluid buiten houdt. Hiermee wordt je dus niet meer wakker van alle kleine geluiden in het bos of waar je je tent ook hebt opgezet.

Waar ook veel mensen last van hebben in een tent is het licht dat al snel weer in je tent komt of je nu op de camping staat waar je mede-campinggenoten een nachtelijke wandeling maken met een zaklamp of in de zomer vroeg in de ochtend wanneer de zon je tent inschijnt. Het verstoort je nachtrust. De binnentent is verduisterend, waardoor het lekker donker blijft. En als je er ’s nachts toch even uit moet zijn de scheerlijnen lichtgevend zodat je deze goed kan zien.