Kinderslaapzak

Bij CheapOutdoor vind je het beste aanbod aan kinderslaapzakken. Deze slaapzakken speciaal voor kinderen zijn er in alle verschillende maten, van klein tot groot. Door het brede assortiment aan zomer en winter kinderslaapzakken is er voor ieder kind een geschikte slaapzak. Bekijk ons gehele aanbod kinderslaapzakken hieronder.

Kinderslaapzak

Actieve filters:

Wat is een kinderslaapzak?

Een kinderslaapzak is veelal kleiner van formaat met een maximale lengte van rond de 170 centimeter. Hierdoor liggen de kinderen comfortabeler in de kinderslaapzak dan in een slaapzak voor volwassenen, zoals de mummy slaapzak

Welke lengtemaat heb ik nodig?

Reken bij de lengte van je kind 20 centimeter extra en je hebt de lengte van de kinderslaapzak die je minimaal nodig hebt. Des te meer ruimte het kind heeft, des te meer lege ruimtes die het comfort naar beneden halen doordat de kinderslaapzak ook die ruimtes moet verwarmen. Kies voor de beste nachtrust van je kind en jezelf, kies voor een kinderslaapzak van CheapOutdoor. Tevens bieden enkele kinderslaapzakken de mogelijkheid om een verlengstuk aan te brengen, zodat je kind kan groeien in de kinderslaapzak.

Kinderslaapzak: voor ieder seizoen

Een kinderslaapzak om mee te kamperen is geschikt voor zowel de winter als de herfst, lente en zomer. De kinderslaapzakken zijn leverbaar in zowel een dekenmodel als een mummy-model. Op zoek naar een winterslaapzak voor kinderen? Kies dan voor het mummy-model kinderslaapzak waar je kind heerlijk warm en waterdicht in ligt. Wil je liever iets luchtigers? Kies dan voor het dekenmodel kinderslaapzak van CheapOutdoor die tevens geschikt is voor binnentemperaturen.