Kinderslaapzak

Bij CheapOutdoor vind je het beste aanbod kinderslaapzakken. Als je zelf voor een top slaapzak gaat wil je toch ook dat je kind heerlijk warm in een comfortabele kinderslaapzak kan slapen. In een kinderslaapzak slapen zij beter en jij dus uiteindelijk ook.

Kinderslaapzak

Actieve filters:

Wat is een kinderslaapzak?

Een kinderslaapzak is veelal kleiner van formaat met een maximale lengte van rond de 170 centimeter. Hierdoor liggen de kinderen comfortabeler in de kinderslaapzak dan in een slaapzak voor volwassenen. En ieder kind wil toch zijn eigen kinderslaapzak! 

Kinderslaapzak: hun rust is ook jouw rust

Als je kinderen ’s nachts goed kunnen slapen kan jij dat ook veel beter. Daarom kan je voor kinderen het beste een kinderslaapzak kopen. De kinderslaapzakken zijn leverbaar in zowel een dekenmodel als een mummy-model. Ook is er een Glow-In-The-Dark slaapzak voor kinderen beschikbaar. De kinderslaapzakken die CheapOutdoor levert doen niet onder voor de slaapzakken voor volwassenen. Het voordeel aan een kinderslaapzak is dat hij compacter is in zowel de lengte voor het kind als om mee te nemen onderweg.

Reken bij de lengte van je kind 20 centimeter en je hebt de lengte van de kinderslaapzak die je minimaal nodig hebt. Des te meer ruimte het kind heeft hoe meer lege ruimtes die het comfort naar beneden halen doordat de slaapzak ook die ruimtes moet verwarmen. Kies voor de nachtrust van je kind en die van jou een kinderslaapzak.