Kinderslaapzak

Bij CheapOutdoor vind je het beste aanbod aan kinderslaapzakken. Deze slaapzakken speciaal voor kinderen zijn er in alle verschillende maten: kleine en grote kinderslaapzakken.

Kinderslaapzak

Actieve filters:

Wat is een kinderslaapzak?

Een kinderslaapzak is veelal kleiner van formaat met een maximale lengte van rond de 170 centimeter. Hierdoor liggen de kinderen comfortabeler in de kinderslaapzak dan in een slaapzak voor volwassenen, zoals de mummy slaapzak. En ieder kind wil toch zijn eigen kinderslaapzak!  

Kleine of grote kinderslaapzak?

Reken bij de lengte van je kind 20 centimeter en je hebt de lengte van de kinderslaapzak die je minimaal nodig hebt. Des te meer ruimte het kind heeft, des te meer lege ruimtes die het comfort naar beneden halen doordat de slaapzak ook die ruimtes moet verwarmen. Kies voor de beste nachtrust van je kind en jezelf, een kinderslaapzak van CheapOutdoor. Tevens bieden enkele kinderslaapzakken de mogelijkheid om een verlengstuk aan te brengen, zodat je kind kan groeien in de slaapzak.

Kinderslaapzak: voor ieder seizoen

Een kinderslaapzak om mee te kamperen is geschikt voor zowel de winter als de herfst, lente en zomer. De kinderslaapzakken zijn leverbaar in zowel een dekenmodel als een mummy-model. Op zoek naar een winter kinderslaapzak? Kies dan voor het mummy-model waar je kind heerlijk warm en waterdicht in ligt. Wil je liever iets luchtigers? Kies dan voor het dekenmodel kinderslaapzak van CheapOutdoor die tevens geschikt is voor binnentemperaturen.