Zakmessen

CheapOutdoor heeft het beste aanbod zakmessen. Een tool die je dagelijks bij je kan dragen voor de dagelijkse bezigheden. Een zakmes is gemakkelijk voor het snijden van je appel, het openen voor je pakketje en voor vele andere toepassingen.

Zakmessen

Er zijn geen producten in deze categorie

Zoek wat je zoekt

Wat is een zakmes?

Een zakmes is een mes die je in je zak kan dragen. Doordat je de zakmessen kan opvouwen worden ze een stuk compacter dan een vast mes en daarmee is het gemakkelijker om het mes bij je te dragen.

Zakmes: compacte tool voor dagelijks gebruik

Het zakmes is een van de oudste gereedschappen die men gebruikt. De zakmessen zijn er in zoveel verschillende vormen en maten en voor verschillende toepassingen.

Een zakmes is een gereedschap wat je elke dag bij je kan dragen voor de dagelijkse dingen. Zakmessen zijn compact doordat je ze gemakkelijk dicht kunt vouwen. Dit halveert veelal het complete mes waardoor hij overal in kan worden meegenomen.

Het welbekende Zwitserse zakmes met de diverse tools is één van de bekendste toepassingen van het zakmes. Daarnaast zijn er vele verschillende zakmessen leverbaar die vaak maar één mes hebben, soms met een gekarteld mes of een half glad, half gekarteld lemmet.

De zakmessen van nu zijn vaak beveiligd met een slot waarmee je niet zomaar het mes dicht kan laten klappen wat de veiligheid van de zakmessen ook weer ten goede komt.