Rugzak

CheapOutdoor heeft een ruim online aanbod in rugzakken. Een rugzak biedt optimaal draagcomfort omdat het gewicht van de bagage over beide schouders wordt verdeeld. Doordat je je handen vrij hebt, is een rugzak handig voor op reis of andere momenten waarbij je een grote afstand aflegt, zoals fietsen, hiken of tijdens een trekking. Bij CheapOutdoor kun je voor alle activiteiten een rugzak kopen.

Rugzak

Actieve filters:

Waarom kiezen voor een rugzak?

Een rugzak of rugtas is een tas die met twee schouderbanden op de rug wordt gedragen en geschikt is als reisbagage. Bij een outdoor rugzak of trekking rugzak wordt vaak gebruik gemaakt van een heupband of borstband voor extra ondersteuning. Deze zorgt er voor dat meeste gewicht op de heupen terecht komt. Hierdoor heb je geen last van de bagage die je meedraagt. Dit is bijvoorbeeld ideaal tijdens een trekking. Een kleinere reisrugzak is juist handig voor dagelijks gebruik of kleine tripjes. De grootte van de rugzak wordt niet bepaald door de maten, maar wordt uitgedrukt als eenheid liters.

Rugzak: gemakkelijk reisbagage meenemen

Door gebruik te maken van een rugzak voor op reis of degelijks gebruik, neem je gemakkelijk je bagage mee. Wanneer je een rugzak wilt bestellen voor dagelijks gebruik, voldoet een rugzak tussen de 20 à 30 liter aan ruimte. Als je langer weggaat, dan kun je beter een rugzak kopen tussen de 30 à 55 liter. Hierin kun je dan genoeg eten, drinken en andere essentials meenemen. Mocht je ook slaapspullen mee moeten nemen, kies dan voor een grote outdoor rugzak of trekking rugzak. Hierbij kun je dan gebruik maken van een inhoud van 55 à 100 liter. Voor een sporter is een rugzak met waterzak aan te raden omdat je met deze speciale rugzak zonder onderbreking van het sporten vocht aan kunt vullen.