Lijst met producten op merk Garmont

Garmont schoenen

Garmont is opgericht in 1964 en distribueert haar schoenen in meer dan 35 landen over de hele wereld vanuit Italië. Garmont is een toonaangevend schoenenmerk voor bergbeklimmen, wandelen en andere buitenactiviteiten. Garmont is toegewijd aan het onderzoeken en toepassen van geavanceerde materialen, technologieën en innovaties op het ontwerp en de ontwikkeling van haar producten. Garmont specialiseert zich in de ontwikkeling van outdoor schoenen die zijn ontworpen om de natuurlijke anatomie van de voet aan te vullen. Door de integratie van de nieuwste technologieën met zijn ambachtelijke erfgoed biedt Garmont een volledig assortiment schoenen om te genieten van de bergen en de natuur, ongeacht het weer of het seizoen. Garmont heeft streeft er naar om de eindgebruikerservaring voortdurend te verbeteren op het gebied van comfort, pasvorm en functie.

Garmont wandelschoenen

In het assortiment van CheapOutdoor vindt u diverse soorten Garmont wandelschoenen. De lage wandelschoenen van Garmont lopen licht en zijn comfortabel. De Garmont wandelschoenen zijn geschikt om met lichte bepakking snel te kunnen dalen en stijgen. Bij CheapOutdoor vindt u Garmont schoenen voor zowel dames als heren. 

De Garmont wandelschoenen zijn waterdicht door de Gore Tex technologie. De schoenen van Garmont zijn daarom geschikt voor wandeltochten onder verschillende weersomstandigheden.

Garmont bergschoenen

Garmont bergschoenen zijn geschikt voor de wandelaars en backpackers met een grotere rugzak. De bergschoenen van Garmont kenmerken zich door hun hoge duurzaamheid en stevigheid. De Garmont bergschoenen bieden de wandelaar ondersteuning bij een trektocht met een zware bepakking of op verschillende bergbeklimmingen. 

Voor de Garmont bergschoenen worden diverse innovatieve technologieën gebruikt om draagcomfort te bevorderen. Garmont biedt een breed assortiment aan bergschoenen aan, zodat iedere wandelaar de perfecte Garmont schoen kan vinden.