Fietsshirt dames

CheapOutdoor levert de beste kwaliteit fietsshirts voor dames. Voor ieder soort fietsrit is een fietsshirt voor dames erg handig. De fietsshirts voor dames kunnen gebruikt worden tijdens een normale fietsrit op je stadsfiets of e-bike, op je mountainbike door de bossen, of op je racefiets. Met een fietsshirt voor dames kun je zonder zorgen en comfortabel genieten van je fietsrit.

Fietsshirt dames

Actieve filters:

Voordelen van een fietsshirt voor dames

Ten opzichte van reguliere shirts hebben fietsshirts voor dames vele voordelen, voornamelijk als je vaak op de fiets stapt. Het fietsshirt voor dames wordt ook wel het wielershirt voor dames genoemd. De stof van het wielershirt voor dames is ademend en luchtig, waardoor zweet snel afgevoerd kan worden en je lichaamstemperatuur goed gereguleerd kan worden. Daarnaast hebben de wielershirts voor dames een aerodynamisch ontwerp. Dit houdt in dat je tijdens het fietsen een lagere luchtweerstand hebt, waardoor je net dat beetje sneller kan fietsen. Speciaal voor tijdens het racefietsen of mountainbiken heeft het wielershirt voor dames ook een langer rugpand, waardoor de wielershirts voor dames niet omhoog kruipen tijdens het fietsen. Tot slot heeft het fietsshirt voor dames ook een vakje onderaan het rugpand om je telefoon of andere spullen in op te bergen.

Varianten fietsshirts voor dames

De fietsshirts voor dames komen in verschillende vormen en maten. Zo hebben we de lange mouwen versie en de korte mouwen versie. Afhankelijk van de temperatuur buiten kun je afwisselen tussen de verschillende fietsshirts voor dames. Het wielershirt voor dames is gemaakt van lichtgewicht stoffen die voor extra comfort zorgen tijdens het fietsen. De fit van het wielershirt voor dames is slimfit die meerekt met het lichaam en goed op het lichaam aansluit. De meeste wielershirts hebben een rits van boven naar beneden die voor extra ventilatie kan zorgen als je het warm hebt.