Muskietennet

Bij CheapOutdoor koop je het beste muskietennet voor op reis. De klamboe zorgt ervoor dat je ’s nachts niet gestoord wordt door vervelende insecten. In sommige landen kan het zelfs tot gezondheidsproblemen leiden. Neem daarom je muskietennet mee op vakantie.

Muskietennet

Actieve filters:

Wat is een muskietennet?

Een muskietennet is een net om muskieten of andere insecten te weren uit je bed. Het muskietennet wordt ook wel klamboe genoemd. Het net hang je op boven je bed en valt dan helemaal over je bed waardoor deze je beschermt tegen de insecten. Het muskietennet of klamboe wordt geleverd met een opbergzakje waar je het muskietennet in kan opbergen.

Muskietennet: ongestoord en veilig slapen

Het muskietennet zorgt ervoor dat je niet ’s nachts gestoord wordt door een mug die om je hoofd heen zoemt. In gebieden van malaria en/of dengue is het beter een klamboe of muskietennet te kopen die geïmpregneerd is. De netten zijn compact opgeborgen in een zakje waardoor ze als reisklamboe gemakkelijk mee te nemen zijn in je tas. De muskietennetten zijn leverbaar in één- en tweepersoons maten. Ook zijn er de compactere reisklamboes voor in je backpack tijdens een hike waar je alleen over je slaapmat een net nodig hebt. Met een muskietennet ben je gegarandeerd van ongestoord en veilig slapen van insecten.