Camping servies

CheapOutdoor heeft het beste aanbod camping servies. Camping servies kan tegen een stootje en is na gebruik weer lekker snel schoon gemaakt. Ook het lichte gewicht van het camping servies is een groot voordeel als je op reis bent.

Camping servies

Er zijn geen producten in deze categorie

Zoek wat je zoekt

Wat is een camping servies?

Camping servies is bestek, borden, kommen etc. die speciaal gemaakt zijn voor het leven op de camping of voor tijdens een backpacktrip, hiking, trekking of welk buitenavontuur dan ook. Het camping servies is lichtgewicht en kan goed tegen een stootje.

Camping servies: lichtgewicht en kan tegen een stootje

Als je buiten in de natuur aan het kamperen bent wil je niet dat je goeie bestek en je bord van aardewerk buiten in het gras rondslingert. Het camping servies is hiervoor speciaal uitgevonden.

Heerlijk compact bestek dat opvouwbaar is waarmee het nog minder ruimte in beslag neemt. Borden die tegen een stootje kunnen. Bekers die je in kan vouwen en pannensets die niet zoveel wegen als die gietijzeren pan van thuis.

Het camping servies gebruik je veelal voor alle maaltijden gedurende de dag en na afloop zijn ze zo weer schoon om op te bergen voor de volgende maaltijd na weer een heerlijk dagdeel buiten te hebben gebivakkeerd.

Ook is het camping servies een stuk lichter in gewicht dan het standaard servies wat je in je keuken kan vinden. Dit is als je op reis bent ook een groot voordeel.