Opvouwbare fles

CheapOutdoor heeft het beste aanbod voor opvouwbare flessen. Een opvouwbare fles neem je extreem compact mee en als je hem vult heb je toch een kleine liter aan water bij je. Als je uitgedronken bent vouw je hem weer op en kan hij weer in je tas.

Opvouwbare fles

Er zijn geen producten in deze categorie

Zoek wat je zoekt

Wat is een opvouwbare fles?

Een opvouwbare fles zorgt voor minder afval en is dus milieubewust. Door gebruik te maken van een opvouwbare fles gebruik je niet steeds losse flesjes maar een opvouwbare fles. Na het drinken berg je hem weer opgerold op en kan je hem de volgende keer weer gebruiken

Opvouwbare fles: compact en milieubewust

Als je gebruik maakt van een opvouwbare fles ben je milieubewust. De opvouwbare fles zorgt ervoor dat er minder plastic in het milieu gebruikt wordt. Niet elke dag een nieuw flesje maar een gemakkelijk te vullen opvouwbare fles die je steeds opnieuw kunt gebruiken.

De opvouwbare flessen hebben een inhoud tussen de 0,5 tot 1,5 liter en zijn zeer compact op te rollen. Alle opvouwbare flessen zijn uitgerust met een karabiner hanger waarmee je de fles gemakkelijk aan je tas hangt als hij vol zit.

Naast het feit dat de opvouwbare fles duurzaam is ga je ook geld besparen met een opvouwbare fles. Doordat hij elke keer opnieuw gebruikt kan worden heb je niet elke week nieuwe waterflesjes nodig maar kan je volstaan met jouw opvouwbare waterfles.

De opvouwbare flessen van Vapur die wij verkopen zijn van top kwaliteit en hebben een speciale dop waardoor je gemakkelijk kan drinken uit de opvouwbare fles.