Lijst met producten op merk Löffler

Löffler kleding

Op zoek naar kleding van Löffler? Dan ben je bij CheapOutdoor aan het juiste adres! Löffler is een Oostenrijks merk dat voornamelijk is gericht op fietskleding. Het merk biedt hoogwaardige kwaliteit kleding voor zowel professionele als amateursporters.

Het ontstaan van Löffler

In 1947 werd Löffler opgericht in Ried waar men in eerste instantie voornamelijk panty's en breigoed voor dames maakte. In 1973 is Löffler doorverkocht aan het bekende skimerk Fischer die ook in Ried was gevestigd. Zij hebben de productlijn omgezet naar een sportkledinglijn en vanaf dat moment is Löffler een wereldberoemd merk geworden. Löffler heeft een eigen fabriek waar zij op eigen innovatieve kracht zich steeds verder weten te ontwikkelen op het gebied van materialen en het ontwerpen van kleding.

Fietskleding Loeffler kopen

Wilt u graag geschikte fietskleding van Loeffler kopen? In ons aanbod verkopen wij naast Loeffler fietskleding, ook tassen en broeken van het merk. Ieder Loeffler kledingstuk heeft een uniek ontwerp.

Loeffler: Verantwoordelijkheid, kwaliteit en inovatie

Dit zijn de drie woorden waar Loeffler voor staat: verantwoordelijkheid, kwaliteit en inovatie . Zij ontwikkelen hoogwaardige kleding voor duursporten. Sportkleding met functie in elke vezel, duurzaam geproduceerd in Oostenrijk. En Loeffler probeert zichzelf continue te verbeteren, wat je weer terugziet in de collecties voor het volgende jaar.

Met de verantwoordelijkheid staat Loeffler voor bewust duurzaam en eerlijk produceren in Oostenrijk, korte transportroutes, schoon milieu en staan voor de hoogste sociale normen. De kwaliteit zie je terug in de uitgebreide expertise van de medewerkers, de ontwikkeling en productie van eigen materialen en de hoogste kwaliteitsnormen: de unieke Löffler-kwaliteit. En als laatste staat de innovatie met als functie de producten continue te verbeteren.

Traditioneel innovatief: Löffler

Loeffler staat voor traditioneel innovatief, dit houd in dat zij vasthouden aan de waarden waarvan zij overtuigd zijn, maar ook altijd op zoek zijn naar nieuwe technologieën. De vele sporters die op hoog niveau genieten van zowel de wintersportkleding als ook de fietskleding van Loeffler zullen dit zeker beaamen.