Multitool

Bij CheapOutdoor koop je de beste multitool. Neem je multitool overal mee naar toe zodat je op elke locatie het juiste gereedschap bij je hebt. Zo compact als een multitool vind je nergens een uitgebreide gereedschapskist.

Multitool

Actieve filters:

Wat is een multitool?

De compacte gereedschapskist, dat is waar een multitool voor staat. Een tool die je net als een Zwitsers zakmes helemaal in elkaar kan klappen waardoor hij zeer klein en gemakkelijk mee te nemen is en uit kan klappen om een klusje mee te klaren.

Multitool: de ultieme compacte toolbox

Een multitool kan je zo compact of groot kopen als je maar wilt. Een multitool heeft veel gereedschappen die van pas kunnen komen tijdens avontuurlijke situaties of heerlijke avonturen in de natuur. Ook kan een multitool gewoon erg handig zijn om bij je te hebben tijdens het fietsen, in de auto of op je werk.

De gereedschappen van een multitool kunnen behoorlijk verschillen, naar mate de tool groter wordt komen er veelal ook meerdere gereedschappen bij. Een mes en een tang zijn meestal standaard op een multitool aanwezig en de rest kan behoorlijk verschillen.

Voorbeelden van gereedschappen die je op een multitool vindt zijn: een mes, een zaag, een schroevendraaier, een pincet, een blikopener, een flessenopener, een vijl, een tang, een draadknipper en zo kan je wel even door gaan. Eigenlijk een kleine gereedschapskoffer voor in je broekzak.