Nieuwe collectie

Even een korte blog, we hebben ze weer de Stow & Go’s regenjassen en regenbroeken

0 reacties
58 views

Ze zijn weer terug. De Stow & Go’s van Highlander. Na een aantal jaar ze niet te hebben verkocht hebben we ze nu weer op voorraad de Stow & Go regenbroeken en de Stow & Go regenjassen. Er zijn mooie nieuwe kleuren die goed passen voor Nederland.

Nieuwe collecties sijpelen binnen van Loeffler en Ivanhoe of Sweden

0 reacties
91 views

En daar zijn ze weer, wij zitten in Nederland nog met regen en slecht weer, maar de zomercollectie komt langzaam maar zeker al weer binnen. Voor Ivanhoe of Sweden hebben wij de Agaton shirts weer uitgebreid en aangevuld. Mooie merinowollen shirts met een mooie print erop.

Sir Joseph nieuwe slaapzakken binnen en aanvulling voorraad

0 reacties
1720 views

Afgelopen week kregen we de order binnen van SirJoseph die we vorig jaar al hadden besteld.

Husky nieuwe slaapmatten – aparte vormen – en een tweepersoons slaapmat

0 reacties
1648 views

Lekker slapen is heel belangrijk, zeker ook als je je in de natuur bevindt en aan het genieten bent van het buitenleven. Het inmiddels wel bekende merk Husky weet dit ook en heeft met hun nieuwste collectie slaapmatten de lat nog weer een stukje hoger gelegd. Met hun innovatieve ontwerpen en geavanceerde technologieën bieden de Flary, Finy, Fromy (voor 2 personen!) en Fumy jou een ongeëvenaarde slaapervaring tijdens je reis.

Nieuwe collectie Ivanhoe binnen, leuke nieuwe kleuren, Ipsum in allerlei kleuren en NLS

0 reacties
1553 views

Nieuwe kleuren, nieuwe stijlen. De nieuwste collectie van Ivanhoe brengt een frisse wind in je kledingkast met een scala aan nieuwe kleuren, perfect passend bij dit seizoen. Levendige tinten die je outfit doen opvallen maar ook subtiele tonen voor een tijdloze look. Voor elke smaak is wel wat te vinden.

Nieuwe collectie Husky – voorproefje 2024

0 reacties
2431 views

Wij zijn natuurlijk altijd een van de eersten die de nieuwe collectie van de fabrikanten kunnen bekijken. Dat is altijd leuk. Zo ook dit jaar hebben we de nieuwe collectie van Husky met een nieuw boek voor 2024 alvast kunnen bekijken.

Ivanhoe nieuw collectie winter 2023-2024 – duurzaam met NLS

0 reacties
2261 views

Ook bij Ivanhoe of Sweden zien we dit seizoen steeds meer duurzame kleding. De hele NLS reeks die we vorig seizoen ook al hadden gezien wordt steeds verder uitgebreid. Alles met ongeverfde en zuivere wol, puurder en duurzamer dan dit kan je het bijna niet krijgen. Geen verf gebruikt wat de kleding nog natuurlijker maakt.

Loefler nieuwe collectie winter 2023-2024 – duurzaam met Retr’x

0 reacties
2206 views

Ja, en dan kom je terug van vakantie en dan staan de eerste dozen met winterkleding al voor je klaar om weer uit te pakken. Niemand wil nu al aan de winter denken, maar ja het kan maar weer binnen zijn. Voor Loeffler hebben we dit jaar echt onze focus gelegd op de items die hard lopen, lange fietsbroeken, een fel gekleurd vest om in het donker goed zichtbaar te zijn, handschoenen tegen de kou etc.