Bidon

Bij CheapOutdoor vind je het beste aanbod bidons. Een bidon is een fijne drinkfles voor tijdens het sporten. Met één hand drinken maakt een bidon tot een waterfles die hiervoor erg geschikt is. Zorg voor voldoende drinken tijdens het sporten met een bidon.

Bidon

Er zijn geen producten in deze categorie

Zoek wat je zoekt

Wat is een bidon?

In het woordenboek kom je bidon tegen als een plastic waterfles in een houder die vooral door wielrenners wordt gebruikt. Tegenwoordig wordt de bidon bij veel meer sporten gebruikt en een houder kom je dan bijna niet meer tegen.

Bidon: voldoende drinken tijdens het sporten

Met een bidon zorg je ervoor dat je voldoende drinkt tijdens het sporten. De bidon neem je door zijn compacte formaat gemakkelijk mee, ook voor wandeltochten is dit een waterfles die je gemakkelijk aan de zijkant van je tas draagt.

Er zijn bidons die van hart plastic gemaakt zijn en van zacht plastic. Bij de zacht plastic flessen kan je erin knijpen om snel meer water uit de fles te krijgen. Ook zijn de bidons zo gemaakt zodat je lekker wat koel water over je hoofd kan gooien als je aan het sporten bent als verkoeling.

Als extra optie zijn er de isolerende bidons, deze houden je water met warm weer langer koel dan een gewone bidon.