Winterslaapzak

Op zoek naar een slaapzak voor in de winter? Voor een winterslaapzak voor volwassenen ben je bij CheapOutdoor aan het juiste adres. Een winterslaapzak is speciaal gemaakt om in zeer koude omstandigheden je heerlijk warm te houden. Door de zeer lage comforttemperatuur kan je goed zien welke winterslaapzak geschikt is voor jouw reis.

Winterslaapzak

Actieve filters:

Waarom een winterslaapzak?

Om de temperatuur van jouw lichaam goed te kunnen regelen zijn er voor elk seizoen verschillende slaapzakken. Je kan je goed voorstellen dat een winterslaapzak die geschikt kan zijn tot -40 °C niet geschikt is om in de zomer te gebruiken. Daar heb je een zomerslaapzak voor die minder dik is en comforttemperaturen hebben die boven het vriespunt liggen. Bij een slaapzak voor de winter ben je ervan verzekerd dat het comfortabel slaapt, ook wanneer de temperatuur ver beneden het vriespunt zakt.

Winterslaapzak: in de winter warm buiten

Bij lage temperaturen buiten slapen kan bijna niet zonder een winterslaapzak. De slaapzakken voor de winter die door CheapOutdoor worden aangeboden zijn te gebruiken ver onder het vriespunt. Binnen het assortiment van onze winterslaapzakken voor volwassenen kom je bijna alleen maar mummy slaapzakken tegen. Bij deze slaapzakken lig je er strak in waardoor er geen koude lucht langs je lichaam kan trekken. Toch zijn er ook wel enkele deken slaapzakken die gebruikt kunnen worden onder het vriespunt.

De slaapzakken voor de winter zijn niet geschikt om te gebruiken in de zomer, deze slaapzakken isoleren zo goed dat dit in de zomer oncomfortabel is.

Slaapzak van dons; ideaal om warmte vast te houden

De winterslaapzakken voor volwassenen uit ons assortiment bestaan vaak uit een vulling van ganzendons wat de warmte optimaal vasthoudt, in de warme zomers is dit niet gewenst. Ook is er bij de meeste slaapzakken van dons een mogelijkheid om met een aantrekkoord bij je hoofd een klein gaatje over te houden om te kunnen ademen en verder heerlijk warm in de buitenlucht te kunnen slapen in de winter. Bij CheapOutdoor vind je de perfecte donzen winterslaapzak waarmee je het avontuur aan kan gaan!