Munitiekist

CheapOutdoor levert de mooiste munitiekisten voor zowel geocachen als ook als decoratie in de woonkamer. Een originele munitiekist uit het leger kan als mooie opbergbox fungeren of als decoratiestuk in je kamer.

Munitiekist

Er zijn geen producten in deze categorie

Zoek wat je zoekt

Wat is een munitiekist?

In het leger wordt de munitie (kogels etc) opgeslagen in stalen kisten die met een speciale klem vast worden gezet. Voor elke maat munitie is er een aparte maat munitiekist. De kisten worden gebruikt voor opslag als ook als decoratie.

Munitiekist: origineel en stevig

Een munitiekist is een stevige stalen box met een speciale sluiting. Omdat deze munitiekisten in het leger echt zijn gebruikt kan het zijn dat er hier en daar een deuk of een kras in de kisten zit, maar dit maakt ze nog unieker. Geen één van deze munitiekisten is hetzelfde.

We hebben wel eens een reeks gehad die aan de zijkant voorzien waren van een oranje stip die er met verf op was gespoten. Dit maakt de munitiekisten nog unieker. Zowel als opbergbox zijn de munitiekisten goed te gebruiken als ook als decoratie in je kamer.

Een stoere munitiekist waar een verhaal achter zit vindt iedereen interessant om te zien. Ook met het geocachen kom je de munitiekist veel tegen, een grote cache met veel opbergmogelijkheden.