Fietsshirt heren

CheapOutdoor levert de beste kwaliteit fietsshirts. Of je nu op de mountainbike, racefiets, toerfiets of e-bike stapt: met een hoogwaardig fietsshirt voor heren ga je heerlijk genieten van de omgeving.

Fietsshirt heren

Actieve filters:

Waarom zijn fietsshirts handig?

Een heren fietsshirt heeft veel voordelen ten opzichte van een normaal shirt waar je mee gaat sporten. Zeker als je regelmatig op de fiets weg gaat is een wielershirt voor heren een must! Fietsshirts zijn er in lange mouwen en korte mouwen. Het ontwerp voor het heren fietsshirt is speciaal gemaakt voor het fietsen.

Heren fietsshirt: aerodynamisch en ademend

Het fietsshirt voor heren is zo gemaakt dat je tijdens het fietsen een lagere luchtweerstand hebt doordat het shirt aerodynamisch is. Ook is het rugpand van een fietsshirt voor heren vaak net iets langer dan van een normaal shirt. Dit zorgt ervoor dat het heren fietsshirt niet omhoog kruipt tijdens het fietsen. Daarnaast zijn de meeste fietsshirts voorzien van extra vakken onderaan het rugpand waardoor je jouw telefoon met Strava een nieuwe binnenband voor het geval dat of een paar powerrepen voor onderweg mee kunt nemen. Ideaal dus!

Door het gebruik van hoogwaardige materialen zijn de fietsshirts goed luchtdoorlatend en ademend. Vele malen meer dan een normaal shirt. Het heren fietsshirt reguleert de lichaamstemperatuur perfect en voert zweet snel af zodat je lichaam droog blijft.

Wielershirts voor heren van het juiste materiaal voor extra comfort

Door gebruik te maken van lichtgewicht stoffen die extreem goed zijn in het afvoeren van vocht en goed ademend zijn heb je naast comfort ook een heerlijk licht fietsshirt voor heren aan. Met de sneldrogende fietsshirts kan je heerlijk een lange fietstocht maken zonder het heel koud te krijgen van het door zweet nat geworden shirt. Het wielershirt voor heren is een slimfit waarmee het shirt mee rekt en goed op je lichaam aansluit. Ook zijn de meeste fietsshirts voorzien van een rits van boven naar beneden waarmee je zelf nog voor meer ventilatie kan zorgen.