Fietsshirt heren

CheapOutdoor levert de beste kwaliteit heren fietsshirts. Of je nu op de mountainbike, racefiets, toerfiets of e-bike stapt met een hoogwaardig fietsshirt voor heren ga je heerlijk genieten van de omgeving.

Fietsshirt heren

Actieve filters:

Waarom een fietsshirt voor heren kopen?

Een fietsshirt voor heren heeft veel voordelen ten opzichte van een normaal shirt waar je mee gaat sporten. Zeker als je regelmatig op de fiets weg gaat is een fietsshirt voor heren een must! Een fietsshirt voor heren is er in de lange mouwen versie of de korte mouwen versie. Het ontwerp voor het fietsshirt voor heren is speciaal gemaakt voor het fietsen.

Fietsshirt voor heren: aerodynamisch en ademend

Het fietsshirt voor heren is zo gemaakt dat je tijdens het fietsen een lagere luchtweerstand hebt doordat het shirt aerodynamisch is. Ook is het rugpand van een fietsshirt voor heren vaak net iets langer dan van een normaal shirt. Dit zorgt ervoor dat het heren fietsshirt niet omhoog kruipt tijdens het fietsen. En de meeste fietsshirts voor heren zijn voorzien van extra vakken onderaan het rugpand waardoor je of je telefoon met Strava in mee kan nemen, een nieuwe binnenband voor het geval dat of een paar powerrepen voor onderweg.

Door het gebruik van hoogwaardige materialen is een fietsshirt voor heren ademend. Vele malen meer dan een normaal shirt. Het heren fietsshirt reguleert de lichaamstemperatuur perfect en voert zweet snel af zodat je lichaam droog blijft.

Heren fietsshirt: het juiste materiaal voor extra comfort

Door gebruik te maken van lichtgewicht stoffen die extreem goed zijn in het afvoeren van vocht en goed ademend zijn heb je naast comfort ook een heerlijk licht fietsshirt voor heren aan. Met een sneldrogend fietsshirt kan je heerlijk een lange fietstocht maken zonder het heel koud te krijgen van het door zweet nat geworden shirt. De fietsshirts voor heren zijn slimfit waarmee het shirt mee rekt en goed op je lichaam aansluit. Ook zijn de meeste fietsshirts voorzien van een rits van boven naar beneden waarmee je zelf nog voor meer ventilatie kan zorgen.