Lijst met producten op merk Urikan

Urikan: uitrusting voor outdoor lifestyle

Het merk Urikan is speciaal gemaakt voor liefhebbers van outdoor- en vrijetijdsactiviteiten. Zij leveren een divers assortiment van hoofdlampen, verrekijkers, koffers, waterdichte tassen en rugzakken. De verschillende series zijn ontworpen door gepassioneerde expert die zelf ook regelmatig buiten te vinden zijn. Zij weten wat je buiten nodig hebt, robuuste apparatuur voor veeleisende weersomstandigheden.

Urikan verrekijkers

Urikan levert verrekijkers die gemaakt zijn door mensen die zelf ook veel buiten te vinden zijn. De verrekijkers zijn robuust omdat elke outdoor liefhebber weet dat een verrekijker buiten tijdens een tocht tegen een stootje moet kunnen en ook bestand moet zijn tegen de diverse weersomstandigheden. Dit is terug te zien in de verschillende verrekijkers.

Urikan monokijkers

Naast de verrekijkers levert Urikan ook monokijkers. Deze zijn compacter doordat je maar een lens hebt. Sommige mensen vinden dit fijner en andere mensen kunnen er niet mee overweg. Dit is dus echt persoonsgebonden. Feit blijft wel dat een monokijker altijd compacter is en dus makkelijker mee te nemen.