Lijst met producten op merk Source

Source Outdoor

SOURCE (Shoresh in het Hebreeuws) werd in 1989 opgericht door Yoki Gill en Daniel Benoziliyo en heeft nu meer dan 200 werknemers in dienst. Source Outdoor heeft altijd voor gelopen op het gebied van hydratatie- en sandaaltechnologie. In de afgelopen 20 jaar is Source bekend geworden in de categorieën Tactical Gear, wandelsandalen, hydratatie en reisaccessoires wereldwijd. De producten worden in meer dan 25 landen verkocht over de gehele wereld. De producten worden geproduceerd volgens de ISO 9001 norm op de thuisbasis Tirat-Carmel in Israël.

Source hydratatie

Bij CheapOutdoor leveren we van Source Outdoor vooral de hydration artikelen uit het assortiment. De unieke technologie van Source zet een grote stap voorwaarts en biedt schone, gezonde en gemakkelijke oplossingen voor als je veel onderweg bent.

Door gebruik te maken van technologieën zoals de Widepac-sluiting waarmee je makkelijk kan vullen en schoonmaken, het Taste-Free systeem voor een pure smaak en niet de bekende plastic smaak, de Grunge-Guard technologie remt de groei van bacteriën in het reservoir en de drinkslang voor een langere levensduur. Ook de Glass-Like technologie voorkomt vorming van biofilm en daarmee is het systeem bijna zelfreinigend, dit in combinatie met Grunge-Guard maakt de Care-Free technologie waarmee schoonmaken bijna niet meer nodig is.

Source duurzaam en verantwoordelijk

Source heeft sterke banden en verantwoordelijkheid voor de gemeenschap en versterkt en promoot het idee van een duurzame lokale economie. Elk jaar helpen zij met 5% van de nettowinst sociale of milieuactiviteiten in de nabije gemeenschap.

Source Outdoor creëert reisuitrusting van topkwaliteit die hun waarden weerspiegelt en voldoet aan de echte behoeften van de mensen die zich bezighouden met buitenactiviteiten en de mensen die over de hele wereld reizen. Zij zorgen dat de uitrusting de reis van de klanten nog rijker en comfortabeler maakt, maar ook dat de uitrusting onmisbaar en onderdeel wordt van de reisuitrusting. Ga enthousiast en vol passie het outdooravontuur aan met Source.

Wij bij CheapOutdoor.nl helpen je graag verder!