Shelter tent

Als je aan het wandelen bent en de wind plotseling opsteekt, of je ziet de regen snel dichtbij komen, dan kan een noodtent of shelter tent goed van pas komen. Onze noodtenten en sheltertenten zijn gemaakt van licht materiaal, waardoor deze eenvoudig in je uitrusting meegenomen kan worden. Bekijk hier ons assortiment aan nood- en sheltertenten.

Shelter tent

Actieve filters:

Wat is een shelter tent?

Een shelter tent is een tent die je kan gebruiken in noodgevallen. Het is een eenvoudige kampeertent, die in een snelle tijd eenvoudig opgezet kan worden. Als je in de bergen op pad bent, kan het weer snel omslaan. Maar ook als je in de polder aan het wandelen is er niet altijd een plek om te schuilen. Hier bieden sheltertenten de ideale uitkomst. Zorg ervoor dat je goed voorbereid op pad gaat.

Veel profijt van een noodtent

Als je iemand bent die vaak een wandeling maakt door de natuur, is het aanschaffen van een shelter tent zeker een aanrader. Het biedt een zekerheid dat je kan schuilen. Het is natuurlijk absoluut niet prettig als je nat wordt geregend tijdens je wandeling, omdat je geen schuilplaats kunt vinden. Op zulke momenten heb je enorm veel profijt van een shelter tent, omdat deze je droog houdt. Een goede nood tent of shelter tent mag niet in je uitrusting ontbreken.

Shelter- of noodtent: beter mee dan om verlegen

Iedereen wandelt graag in het lekkere zonnetje, maar er zijn momenten dat het weer plotseling kan omslaan. Deze sheltertenten zijn snel op te zetten en houden je goed droog. Shelter- en noodtenten zijn geen ruime, comfortabele tenten om in te slapen of dagen door te brengen, dus houdt daar wel rekening mee. Onze sheltertenten en noodtenten zijn verkrijgbaar in diverse maten, waardoor je met meerdere personen kunt schuilen wanneer de nood hoog is. Kom niet voor verrassingen te staan en zorg ervoor dat je goed voorbereid de natuur in gaat.