Zaklamp

Bij CheapOutdoor koop je de beste zaklamp voor jouw reis. Een hoofdlamp is ideaal tijdens een wandeltocht om je handen vrij te houden of ’s avond in de tent, Een zaklamp met holster is erg gemakkelijk als je af en toe licht nodig hebt of je handen vrij hebt.

Zaklamp

Actieve filters:

Wat is een zaklamp?

Een zaklamp is een elektrische lantaarn die je in een zak kan dragen. De zaklampen zijn tegenwoordig uitgerust met LED verlichting waardoor je met minder energie meer licht tot je beschikking hebt. Naast de zaklamp is er ook de hoofdlamp waarmee je je handen vrij hebt.

Zaklamp: op elke locatie licht bij de hand

Door altijd een zaklamp bij je te dragen tijdens je buitenavonturen heb je altijd licht bij de hand als je dit nodig hebt. Met een holster bevestig je de zaklamp op je riem of aan je tas zodat je hem altijd dichtbij hebt. Wil je liever je handen vrij hebben tijdens een tocht die je ook deels in het donker aflegt is een hoofdlamp weer meer geschikt.

De zaklampen maken gebruik van een interne accu of batterijen waardoor je een ruime tijd gebruik kan maken van de hoeveelheid licht. Ook thuis kan een zaklamp een oplossing bieden als het licht uitvalt of als je op een plek moet zijn waar geen licht is.