Shirt heren

De beste heren shirts koop je bij CheapOutdoor. In het buitenleven draag je veelal een heren shirt. Als het warm is draag je alleen een shirt voor heren rechtstreeks op de huid, bij kouder weer draag je het shirt als eerste laagje met daarboven een trui of een vest.

Shirt heren

Actieve filters:

Wat is een heren shirt?

Voor alle outdoor activiteiten en sporten draag je een heren shirt. Een shirt heren die je hiervoor gebruikt dient sneldrogend, vochtregulerend, geurremmend en stevig te zijn. De veelgebruikte stretch zorgt ervoor dat het heren shirt lekker draagt.

Shirt heren: heerlijk voor sporten of wandelen

Er zijn speciale shirts voor dames en heren waar vooral de pasvorm verschilt. Of je nu gaat wandelen, hiken, backpacken, mountainbiken of welke sport dan ook een shirt heren is hierbij erg comfortabel.

Het makkelijke aan de heren shirts is dat ze niet veel ruimte in je bagage in beslag nemen waardoor je er gemakkelijk een paar schone mee kan nemen om te wisselen als je eerste vies is geworden. Door het gebruik van functionele materialen met veelal sneldrogende eigenschappen maken deze shirt heren het tot ideale outdoor shirts.

Een outdoor heren shirt is veelal een functioneel shirt waar gelet is op de gebruikte materialen. Deze zorgen voor het afvoeren van vocht, zijn vaak winddicht en waterafstotend, UV-bestendig en sneldrogend, ademend en ventilerend en niet te vergeten licht van gewicht. Dit allemaal gecombineerd maakt een goed outdoor shirt heren.