Lijst met producten op merk Garsport

Garsport: Trekking-, berg- en veiligheidsschoenen

Het Italiaanse merk Garsport is in 1972 opgericht om bergschoenen te gaan maken. Door de jaren heen heeft het bedrijf zicht ontwikkeld op meerdere productiegebieden zoals alledaagse outdoorschoenen, veiligheidsschoenen, trekkingschoenen etc. Zij leveren vele mooie en technische wandelschoenen waar je mooie tochten op kan maken.

Garsport: Kwaliteit en duurzaamheid

Garsport is een merk dat met zijn Italiaanse ontwerp altijd rekening houd met de behoeften van de markt en de verschillende technische vereisten van producten. De wandel- en trekkingschoenen worden ontwikkeld voor elk soort gebruik en om comfortabel en veelzijdig te kunnen gebruiken.

De kwaliteit van de producten is een van de belangrijkste principes van de Garsport-filiosofie. Altijd op zoek naar nieuwe materialen en voortdurende controle van het productieproces vind elke dag plaats in de productiefaciliteiten van Garsport. Hierdoor heeft het merk uitstekende kwaliteitsnormen en sterke duurzaamheid, wat bij wandelschoenen erg fijn is tijdens het robuuste gebruik.

Italiaans design; Garsport

In het assortiment van Garsport kom je mooie kleuren tegen en het mooie Italiaanse design. Maar ook zeker als je de schoenen in het echt gezien hebt de kwaliteit en duurzaamheid van de schoenen. Met jarenlange ervaring heeft dit merk zicht neergezet als een merk dat bekend is onder vele bergsporters, wandelaars etc.