Hangslot

CheapOutdoor heeft het beste aanbod hangsloten. Een slot voor op je koffer of een slot dat alleen via een bluetooth verbinding met een app open gaat met de mensen waar jij de code mee deelt. Een goed hangslot past op jouw spullen.

Hangslot

Er zijn geen producten in deze categorie

Zoek wat je zoekt

Wat is een hangslot?

Een hangslot is een slot met een beugel die door twee ogen wordt gehaald. Met een klein hangslot kan je je koffer afsluiten en met een groot hangslot sluit je een deur of een hek af.
Door jouw code te delen kan je het bluetooth hangslot openen.

Hangslot: houdt jouw spullen veilig

Door een hangslot te gebruiken kan je jouw spullen veilig opbergen. Een hangslotje met een cijfercombinatie voor aan je koffer of rugzak zorgt ervoor dat er niemand zomaar in je koffer of rugzak kan kijken. Ook hebben we de speciale TSA uitvoering die je nodig hebt als je naar Amerika gaat reizen

Naast de kleine compacte hangslotjes hebben wij ook een aantal grotere hangsloten die je door middel van een app kan openen of sluiten. Het slot reageert op jouw bluetooth in combinatie met een code. Als iemand anders de app ook heeft kan jij jou combinatie doorsturen zodat ook deze persoon het slot kan openen. Geen sleutel nodig, dus je blijft ook niet aan het heen en weer rijden maar vanaf je luie stoel geef je toestemming.