Lijst met producten op merk Snugbud

Snugbud bodywarmer rugzak met warmte kruik

De eenvoudigste ideeën zijn vaak de beste ideeën. Na drie jaar intensief onderzoek en ontwerpen van talloze prototypes en radicale tests in verschillende omgevingen werd de Snugbud geboren. Vul je meegeleverde Snugbud-waterkruik met warm water en je kunt aan de slag. Snugbud heeft het product uitvoerig getest dus je hoeft je nergens druk over te maken. De Snugbud is gaan vissen op de ijskoude oevers van de rivieren in Alaska, skiën op de ongerepte hellingen van Colorado, bergbeklimmen in het basiskamp Everest met temperaturen van -27 graden Celcius op een Russisch sportveld.

Snugbud bodywarmer warmte rugzak

In het assortiment van Cheapoutdoor is de Snugbud opgenomen, een rugzak met een meegeleverde waterzak voor warm water, vergelijkbaar met de vroeger gebruikte kruik die je lekker warm houdt.

Naast al deze lekker warme voordelen heeft de Snugbud nog meer voordelen zoals helpen tegen rugpijn, endometriose, raynaud’s etc.

Snugbud rugzak met kruik

Als je het snel koud hebt is daar nu een oplossing voor, de Snugbud! Of je nu geen zin hebt om naar buiten te gaan vanwege de kou of staat te bevriezen tijdens je hondenwandeling, staat te wachten op een ijskoud treinperron, aan het kijken bent bij de kleintjes op het bevroren sportveld, rillend door het vuurwerk…Snugbud zorgt ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken. 

Ook heerlijk warm op de bank voor de TV kan de Snugbud je veel warmte geven. Deze Snugbud zal je jaar veranderen, misschien wel je leven….dit is een cadeau dat je warmte teruggeeft.