Lijst met producten op merk Hannah Outdoor

In de jaren tachtig is het idee voor Hannah Outdoor ontstaan. Hana Zachariasova was een fanatiek liefhebber van klimmen en in de weekenden vaak te vinden tussen de rotsen met haar vrienden.

Voor deze hobby waren ook eersteklas materialen nodig die in Tjechië op dat moment niet verkrijgbaar waren. Om dit op te lossen begon zij zelf met het maken van de slaapzakken, jassen etc. voor haar vrienden. Dit is in 1991 uitgegroeid tot het bedrijf Hannah Outdoor. Een bedrijf dat verstand van zaken heeft met hoge kwaliteit kleding, tenten, wandelstokken, slaapzakken etc.

Hannah Outdoor: Comfort is morgen een dag verder dan vandaag

Hannah Outdoors staat voor comfort in de bergen, of dit nu de kleding is, de tenten of de slaapzakken. Zij geloven dat comfort niet stil staat en morgen een stap verder kan zijn dan vandaag. Door de grenzen steeds te verleggen en de uitdagingen aan te gaan is Hannah Outdoors steeds in beweging. Zij willen iedereen ondersteunen die morgen weer een stap verder wil zijn dan vandaag.

Hannah Outdoors: hoogwaardige uitrusting en outdoorkleding

Bij de productie bij Hannah Outdoors worden hoogwaardige materialen gebruikt, waarmee de uitrusting en kleding klaar is voor elk nieuw avontuur. Zij houden een doel voor ogen: “Mensen helpen om elke limiet te overwinnen en elk doel te kunnen bereiken.” Producten die maximaal comfort bieden en functioneel zijn tijdens de zwaarste tochten. Hiermee creëren zij betere omstandigheden op veeleisende tochten. En kan een klant zich maar op een ding concentreren en dat is vooruit!