Lijst met producten op merk Extremities

Extremities: vernieuw je grenzen

Het merk Extremities is al sinds 1982 aan het vernieuwen en verbeteren met de handschoenen, gaiters, sokken en mutsen die zij al 40 jaar leveren. Door gebruikt te maken van beproefde materialen presteren de producten van Extremities onder de meest extreme omstandigheden. De artikelen zijn op de proef gesteld door ontdekkingsreizigers en record brekende buitensporters die naar de uiteinden van de wereld zijn geweest en op de meest extreme plekken op aarde.

Extremities: Redifine your Limits

Extremities is een merk dat zich richt op handschoenen, mutsen, gaiters en sokken. Door de 40 jaar aan technische kennis van stoffen en materialen hechten zij veel waarde aan de kwaliteit van de producten die zij ontwikkelen voor de meest extreme omstandigheden. Of je nu een klif moet beklimmen, een slopende route moet lopen of trainen voor de Olympische spelen, Extremities levert een handschoen voor iedereen.

Alle Extremities producten zijn getest in echte omgevingen waarin ze op de proef zijn gesteld. Extrimities helpt je om je grenzen opnieuw te definiëren.

40 jaar ervaring op extreme plekken: Extremities

De bekende merktechnologiëen zoals Primaloft en Gore-Tex worden verwerkt in de artikelen van Extremities. Door het testen in de tientallen jaren van het bestaan weten zij de grenzen van de stoftechnologie en presteren zij beter dan enkele van de grootste merken in de outdoor-industrie.