Camping

Bij CheapOutdoor vind je een ruim assortiment camping spullen. Heerlijk kamperen in de natuur tijdens je vakantie kan niet zonder de juiste kampeeruitrusting. Van survivalkit tot wandelstokken, van EHBO doos tot notitieboekje. Handige campingspullen voor uw volgende kampeertrip.

Camping

Actieve filters:

Welke camping spullen zijn er?

Als je gaat kamperen zijn er veel kleinere kampeerspullen die je mee moet nemen waar je thuis niet aan zou denken. Een slaapzak en kleding wijst voor zich, maar een EHBO doos, noodfluitje of een survivalkit worden vaak vergeten. Als je je tent opgezet hebt en je wilt nog even de bergen in zijn wandelstokken ook erg handig om bij je te hebben. Ook een toilettas of een kompas zijn kampeerspullen die niet kunnen ontbreken als je er lekker op uit trekt.

Benodigdheden voor tijdens het kamperen

Als je gaat kamperen wil je je goed voorbereiden. De juiste kampeeruitrusting hoort hier uiteraard ook bij. Met name voor een uitgebreide trip waarbij je van plek naar plek wandelt en je je campingspullen opnieuw moet opzetten, is een goede voorbereiding de sleutel tot succes. Voor je wandeltocht gebruik je vaak kampeerspullen die in je rugzak passen of aan je rugzak bevestigd kunnen worden, zoals een voedselcontainer of waterdichte capsule. Daarnaast zijn een sneldrogende handdoek en wandelstokken campingspullen die niet kunnen ontbreken tijdens je volgende kampeertrip.