Skibril

Bij CheapOutdoor koop je een skibril die bescherming bied voor je open op de piste. Wij hebben een selectie van hoogwaardige skibrillen die je comfort, stijl en functionaliteit bieden tijdens je wintersportavonturen.

Skibril

Actieve filters:

Waarom een skibril gebruiken?

Een ski bril is speciaal afgestemd op de wintersporters die regelmatig de pistes op gaan. De skibril is ontworpen om je ogen te beschermen tegen de elementen zoals wind, sneeuw en UV stralen. De bril zit stevig op je gezicht over je helm om te voorkomen dat sneeuw, ijs of takjes je ogen bereiken tijdens het skiën.

Daarnaast bied een skibril helder zicht, zelfs bij slechte weersomstandigheden zoals mist, sneeuwval of felle zonneschijn.

Skibril: UV bescheming en contrast verhoging

Hoogwaardige skibrillen bieden bescherming tegen schadelijke UV-stralen. Zeker op besneeuwde oppervlakken kunnen deze weerkaatsen en de ogen beschadigen. Sommige skibrillen zijn ook voorzien van lenzen die het contrast verbeteren waardoor je oneffenheden in het terrein beter zichtbaar zijn en je veiliger kunt skiën.

Comfortabel, verstelbaar, anticondens en ventilatie

Dit zijn allemaal woorden die passen bij een skibril. De skibrillen zijn ontworpen voor comfort met zachte schuimranden die zich naar de contouren van je gezicht vormen en voorkomen dat de bril gaat schuren of knellen. De verstelbare band aan de skibril zorgt ervoor dat de skibril goed blijft zitten, zelfs bij snelle afdalingen of sprongen in het terrein.

De moderne skibrillen van tegenwoordig zijn voorzien van technologiën die condensvorming aan de binnenkant van de bril voorkomen, hierdoor wordt je zicht niet belemmerd door damp. De ventilatiekanalen daarentegen zorgen ervoor dat de lucht circuleert, hierbij wordt de warmte en vocht afgevoerd en blijft je bril helder, ook bij intensieve afdalingen.

Al met al een essentieel onderdeel van je ski uitrusting en voor een optimale ervaring op de piste mag een skibril niet ontbreken.n comfort als belangrijkste voordelen.