Thermoskan

Bij CheapOutdoor vind je het beste aanbod thermoskannen. Een thermoskan of thermosfles is heerlijk voor onderweg. Tijdens je tocht is het lekker om even te stoppen en te genieten van de omgeving en door jouw thermoskan van je lekkere warme drankje.

Thermoskan

Actieve filters:

Wat is een thermoskan?

Een thermoskan of thermosfles is een fles met een dubbele wand waar stilstaande lucht tussen zit met een vacuüm. Dit zorgt ervoor dat je drankje heerlijk warm of in de zomer lekker koud blijft. Een thermoskan is heerlijk om bij je te hebben tijdens het wandelen.

Themoskan: een heerlijk drankje voor onderweg

Aan het wandelen in de winter of met de warme dagen? Bij beide is een thermoskan of thermosfles de handige fles om mee te nemen. In de winter kan een thermokan of thermosfles ervoor zorgen dat je drankje lekker warm blijft, en in de zomer houdt hij je drankje heerlijk koel.

Een thermoskan of thermosfles wordt ook veel gebruikt om mee naar je werk te nemen. Even net iets langer liggen maakt dat je je moet haasten en dan je warme koffie of thee overslaan is natuurlijk zonde. Met een thermoskan of thermosfles neem jij je warme drankje gewoon lekker mee en kan je onderweg nog even genieten en wakker worden met een warm drankje.

In ons assortiment hebben wij thermoskannen, thermosflessen en thermosbekers met een inhoud tussen de 350 ml tot 1100 ml. Hiermee kan je een heerlijke wandeling maken en toch lekker genieten van het drankje dat je graag meeneemt voor onderweg, of je nu kiest voor warm of koud.