Reishanddoek

Bij CheapOutdoor koop je de beste reishanddoeken. Een reishanddoek is lekker compact en droogt een stuk sneller dan een normale handdoek waardoor je weer sneller op weg kan als je je ’s ochtends hebt gewassen.

Reishanddoek

Er zijn geen producten in deze categorie

Zoek wat je zoekt

Wat is een reishanddoek?

Een reishanddoek is een compacte handdoek die veelal van microvezel is gemaakt. Deze stof droogt een stuk sneller dan een normale handdoek. Zeker als je op reis bent zijn deze handdoeken ideaal om te gebruiken.

Reishanddoek: snel droog en compact

Doordat de reishanddoek snel droog is zijn dit de handigste handdoeken om mee te nemen op reis. De handdoeken worden meestal geleverd in een handig opbergzakje waarmee je ze goed in je rugtas kan opbergen.

Ze zijn leverbaar in meerdere maten en kleuren waarmee je voor iedereen een setje kan kopen om ze uit elkaar te houden. De sneldrogende handdoeken zijn vaak gemaakt van microvezel in plaats van nylon. Sommige van deze sneldrogende reishanddoeken zijn binnen 15 minuten droog.

Ook is het geen probleem deze reishanddoeken een paar dagen achter elkaar te gebruiken.

Wij hebben de handdoeken wel eens op de backpack gebonden ’s ochtends na het wassen en als je dan koffie ging drinken pakten we ze weer in om in de backpack droog op te bergen.