Documentenmap

Bij CheapOutdoor koop je de beste documentenmappen voor als je op reis gaat. Je reispapieren goed bewaren of je kaart opbergen doe je met een documentenmap. De documentenmap zorgt ervoor dat je alle papieren glad kan vervoeren zonder allemaal kreukels als je ze nodig hebt.

Documentenmap

Er zijn geen producten in deze categorie

Zoek wat je zoekt

Wat is een documentenmap?

Een documentenmap is een map waar je documenten in op kan bergen. Als je je papieren los in je rugtas meeneemt is alles na afloop verfrommelt en kan je soms niet alles meer terug vinden. Een documentenmap zorgt ervoor dat alles gestructureerd wordt opgeborgen

Documentenmap: structuur en geen papieren kwijt onderweg

Met een documentenmap kan je al je reisdocumenten en kaarten gestructureerd opbergen. Hiermee kan je snel alles vinden als je het nodig hebt of je kaart even open slaan om te kijken of je nog op de juiste route loopt.

Er zijn in deze reeks ook plastic houders voor op de fiets waar je documenten of een telefoon in kwijt kunt. Hiermee voorkom je ook dat de documenten of je telefoon nat wordt als het een keertje regent. Ook de losse plastic hoezen voorkomen dat je documenten nat worden, maar zijn ook geschikt om andere kleine spullen in op te bergen. Met deze plastic hoezen kan je alleen niet voorkomen dat je papieren niet kreuken.