Waterzuivering

CheapOutdoor heeft een selectie van de beste waterfilters voor outdoor. Een waterfilter fles zorgt ervoor dat het water wat je drinkt, waar je ook bent, veilig is. Door middel van een drinkfles met filter, kan je zoetwaterbronnen veilig drinken.

Waterzuivering

Actieve filters:

Wat is waterzuivering?

Waterzuivering is het reinigen of schoonmaken van water. In omstandigheden waar je geen water uit de kraan kan drinken heb je iets nodig om water te reinigen. Hier komt de waterfilterfles om de hoek kijken. Door een waterfles met filter kan je overal heen reizen en water drinken.

Waterzuivering met een waterfilterfles

Een drinkfles met filter is ideaal voor als je op reis gaat. Een draagbare waterfilter fles is fijn bij bijna elke reis, of je nu gaat kamperen, de natuur in gaat of een stedentrip gaat maken. Voor een mens is het hoe dan ook belangrijk om goed te drinken. Zeker als je op reis gaat naar verre landen, is het water voor ons niet veilig om het water zo op te drinken. Door een drinkfles met filter vol te gieten, gaat het water eerst door deze filter, voordat het in jouw lichaam komt.

Hoe werkt een filter waterfles?

Een water filter fles maakt water veilig om te drinken door middel van waterzuivering. De meeste waterfilters maken gebruik van een membraan die niet snel verstopt zal raken. De nieuwste waterfilter flessen werken met een dubbel filter waarvan het tweede filter bestaat uit carbon. Dit tweede filter zorgt dat ook de smaak, geur en chlorine die uit het eerste filter komt verminderd. Hierdoor is het water niet alleen beter voor je lichaam, maar het smaakt ook nog eens lekker vanuit je drinkfles met filter.